Garmin proširuje ECHOMAP UHD2 seriju plotera

Garmin proširuje popularnu ECHOMAP UHD2 seriju plotera s novim funkcijama i dizajnom dodirnog zaslona.

 

Garmin ECHOMAP UHD2

Garmin, svjetski najinovativniji i najpriznatiji proizvođač pomorske elektronike, danas je najavio nove plotere serije ECHOMAP UHD2 koji ribolovcima nude vrhunske funkcije kao što je sonar ultra visoke razlučivosti, podršku za karte Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ s dnevnim ažuriranjem karata, bežično umrežavanje za dijeljenje podataka i podrška za nagrađivani Garmin LiveScope sonar za skeniranje uživo. Dostupan s 6”, 7” ili 9” svijetlim zaslonom osjetljivim na dodir čitljivim na sunčevoj svjetlosti s pomoćnim tipkama, ribolovci mogu jednostavno kontrolirati i upravljati funkcijama koje omogućuju uspješan dan na vodi, uključujući zumiranje karte ili brzo prebacivanje između različitih prikaza sonara.

 

Najbolji sonar u kategoriji

Za kristalno jasne slike riba i struktura, novi ECHOMAP UHD2 ploteri dostupni su u paketu s GT54UHD ili GT56UHD sondama ultra visoke razlučivosti koje pružaju briljantne ClearVü i SideVü prikaze sonara i nevjerojatno jasan tradicionalni CHIRP sonar. Garmin nudi izbor od 16 opcija živopisne palete boja, tako da je lakše razlikovati ribu i strukturu na temelju korisničkih preferencija i uvjeta ribolova. Ovi su ploteri također kompatibilni s Garmin LiveScopeom, tako da ribolovci mogu vidjeti prikaz riba i strukture u stvarnom vremenu ispod i oko svog plovila do 200' dubine.

Kartiranje koje morate imati za vožnju brodom i ribolov

Spremite savršenu škrapu ili navigirajte do sljedećeg odredišta uz bolju svijest o situaciji zahvaljujući podršci za Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ karte. Ovo sveobuhvatno kartografsko rješenje sadrži živopisne boje i pojednostavljeno sučelje, plus jednogodišnju pretplatu na dnevna ažuriranja karata za pružanje vrhunske pokrivenosti unutrašnjosti ili obale od svjetskog imena br. 1 u kartiranju mora.1

Garmin Navionics+ karta dizajnirana je za usmjeravanje nautičara na vodi ili za brzo odvođenje ribolovaca do mjesta gdje se riba možda skriva. Također ima raspon dubine cilja u boji, konture dubine do 0,5 m, sjenčanje plitke vode i pristup sadržaju zajednice ActiveCaptain uz točke interesa s preporukama i savjetima kolega nautičara.

Zahvaljujući Garmin Navionics+ kartama, korisnici ECHOMAP UHD2 također mogu koristiti aplikaciju ActiveCaptain kako bi iskoristili tehnologiju Auto Guidance+2 na svom pametnom uređaju za brže izračunavanje rute i poboljšane detalje rute. Nakon odabira polazišnih i dolaznih točaka, Auto Guidance+ uzima u obzir različite čimbenike - visinu, podatke karte, popularne rute i željenu dubinu, a zatim stvara predloženu rutu koju nautičari trebaju slijediti do odredišta.

Za naprednije funkcije, nautičari i ribolovci mogu odabrati vrhunski Garmin Navionics Vision+ kako bi otkrili više o obalama kojima krstare ili jezerima na kojima love ribu. Vrhunska Garmin kartografija uključuje sve standardne funkcije koje se nalaze u Garmin Navionics+, uz dodatak reljefnog sjenčanja, sonarnih slika, jedinstvenih 3D prikaza, satelitskih slika visoke rezolucije, fotografija iz zraka i više.

Bežično dijeljenje sonara i podataka na više uređaja

Bilo da lovite ribu s prijateljem ili želite fleksibilnost dodavanja još jednog plotera na plovilu, ugrađena Wi-Fi povezivost omogućuje ribolovcima bežični prijenos sonara i dijeljenje korisničkih podataka, kao što su međutočke i rute, između dvije ECHOMAP UHD2 jedinice. Kupci koji već imaju ECHOMAP UHD ili ECHOMAP Ultra mogu dodati novi ECHOMAP UHD2 i iskoristiti mogućnosti bežičnog umrežavanja u cijelom sustavu.

 

Osvježeni hardver i dizajn

S atraktivnim redizajnom hardvera u skladu s potrebama modernog ribolova, uz istovremeno zadržan čist i klasičan zaslon osjetljiv na dodir sa sučeljem s pomoćnim tipkama, ECHOMAP UHD2 također ima najnovije Garmin korisničko sučelje i grafiku koja pruža moderniji izgled s intuitivnim rukovanjem i kontrolom. Za dodatnu pogodnost, novo redizajnirani nosači za brzo otpuštanje olakšavaju uklanjanje jedinice s plovila na kraju dana. Novi 9” ECHOMAP UHD2 također donosi zaslon visoke rezolucije s poboljšanim detaljima, jasnoćom i kutom gledanja u usporedbi s prethodnim modelima.

Novi ECHOMAP UHD2 ploteri od 6”, 7” i 9” sada su dostupni s preporučenim maloprodajnim cijenama u rasponu od 899,99 do 1599,99 eura.

1 Bazirano na izvještaju prodaje iz 2021. G.
2 Auto Guidance+ služi za potrebe planiranja i ne zamjenjuje operacije sigurne navigacije