Sunreef Yachts predstavlja 55 Open Sunreef Power

Sunreef Yachts proslavio je u Fort Lauderdaleu premijeru potpuno novog 55 Open Sunreef Power. U roku od tjedan dana od otkrivanja modela, finalizirano je najmanje šest kupoprodajnih ugovora. Proizvodnja će se odvijati u novom brodogradilištu Sunreef Yachts u UAE.

 

Sunreef Yachts 55 Open Sunreef Power

Tehnički najnapredniji hibridni eko-speeder na svijetu nudi savršen spoj brzine, stabilnosti i luksuza. Ovaj novi open motorni katamaran od 55 stopa nudi golem unutarnji životni prostor i nenadmašne mogućnosti odmaranja na otvorenom. 55 Open Sunreef Power kombinira eleganciju na vodi s vrhunskim dizajnom i  u vrhunskoj izvedbi.

Sunreef Yachts 55 Open Sunreef Power

Dinamičan dizajn trupa ove jahte optimiziran je kako bi ponudio maksimalnu udobnost i glatko kretanje na moru pri velikim brzinama.

Sunreef Yachts 55 Open Sunreef Power

Interijeri 55 Opena nude prilagodljive rasporede i dekore, s puno prostora za pohranu. Glavna paluba ima veliku blagovaonicu, s potpuno opremljenim barom i TV-om. 55 Open Sunreef Power ima elegantne i sportske linije s velikim salonom i palubom za šetnju.

Sunreef Yachts 55 Open Sunreef Power

S velikim jastučićima za sunčanje i platformom za plivanje, krma broda nudi prostran prostor za odmaranje. Sklopive bedemske platforme proširuju životni prostor i omogućuju lak pristup moru.

 

Više informacija možete naći na stanicama Sunreef Yachtsa.

Nautica portal