Dufour 470 i Dufour 61 nominirane od strane magazina Cruising World za jedrilicu godine!

Ugledni magazin Cruising World u svom izboru za jedrilice godine nominirao je Dufour 470 u kategoriji "Full-size Cruiser", a Dufour 61 u kategoriji "Unlimited Cruiser".
 
Dufour 61 nomination
 
Dufour 61: dvije prestižne nominacije za jedrilicu godine

Već nominirana od strane Sail magazina  u kategoriji "Jedrilica preko 51 stope", novi ambasador našeg brenda, Dufour 61 je također nominiran od strane Cruising World magazina u kategoriji “Unlimited Cruiser”, koja uključuje jedrilice preko 55 stopa.

Ove prve dvije nominacije pokazuju sve važniju prisutnost koju Dufour zauzima u vrhunskom svjetskom jedrenju.

 

Dufour 470 nomination 

Dufour 470: 4. prestižne nominacije 

Dufour 470 proglašena je za jedrilicu godine u Nizozemskoj… I već nominirana od strane najvažnijih međunarodnih nautičkih časopisa za izbor European Boat of the Year, sa žirijem od 12 časopisa, jedrilice godine od strane magazina Sail i Sailing Today… Dufour 470 je sada službeno nominiran u kategoriji "Full-size Cruiser", koja uključuje jedrilice između 45 i 55 stopa, od strane američkog časopisa Cruising World.

Dufour 470, novitet za 2021. godinu, definitivno zavodi, svojim elegantnim  dizajnom, plovnim performansama uz brojne mogućnosti izvedbe interijera... što ga čini jedinstvenom jedrilicom koja se prilagođava željama vlasnika.

Ove dvije nove jedrilice, svjetska premijera za Dufour 61 i američka premijera za Dufour 470, trenutno su izložene na Međunarodnom sajmu nautike u Annapolisu

 

Nautica portal