Predstavljamo novitete iz Beneteau grupe za sezonu 2022.

Za sezonu 2022. Benetau grupacija, koja objedinjuje brendove BENETEAU, JEANNEAU, PRESTIGE, LAGOON, EXCESS i FOUR WINS, predstavila je svoje nove modele u iz 4 nautička svijeta – Dayboating motornjake, velike brodove koje popularno nazivaju „Real Estate on the Water“, te jednotrupce i višetrupce iz svijeta jedrenja. Neke od njih predstavljamo ovdje!

 Beneteau logo

 

U „Dayboating“ kategoriji predstavljeni su:

JEANNEAU Merry Fisher 795 Sport Série2 - istražite ga...

Merry Fisher 795 Sport Serie2

Ovaj je motornjak stvoren za avanturistička krstarenja s ciljem istraživanja novih krajolika i proživlajnjem intenzivnih iskustava. Savršeno svestran, kompatibilan s motorima od 150 KS do maksimalne snage motora do 250 KS, jamči zabavu.
Nudi veliki kokpit na krmi i na pramcu, kao i izvrstan protok kretanja, zahvaljujući duboko uvučenim bočnim stranama, između krmenog i pramčanog dijela. velika otvorena krmena kabina ima vrhunski salon, potpuno konvertibilan kako bi se prilagodio svačijim potrebama.

Očekivana početna cijena 44.000 € bez poreza!

 

JEANNEAU Cap Camarat 7.5 CC Série3 - istražite ga...

Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC Série3

 

Kao i na svim Jeanneaeovim modelima s centralnom konzolom, Cap Camarat 7.5 CC Série3 daje prednost vanjskim prostorima, s prostranim i ugodnim krmnim i prednjim kokpitima. Prednji kokpit može se pretvoriti u sunčalište. Kretanje je savršeno fluidno oko konzole kako biste lako pristupili ova dva stambena prostora. Izravno inspiriran modelom Cap Camarat 9.0 CC, novi Cap Camarat 7.5 CC Série3 pruža iznenađujuću i dosad neviđenu razinu udobnosti na brodu ove veličine.

Očekivana početna cijena 35.000 € bez poreza!

 

 

JEANNEAU Cap Camarat 7.5 WA Série3 - istražite ga...

Cap Camarat 7.5 WA Serie3

 

Cap Camarat 7.5 WA Série3 ima sve prednosti kako bi ostao best seller: njegov krmeni kokpit nudi obilje prostora i udobnosti, osobito zahvaljujući novoj opcijksoj vanjskoj kuhinji.
Njegova podignuta prednja paluba sadrži prostrano sunčalište s podesivim naslonom, idealno za trenutak opuštanja i uživanja u suncu.
U unutrašnjosti je sve pažljivo posloženo za optimalnu udobnost. Prostrana kabina okupana je prirodnim svjetlom s velikih prozora u trupu. Sadrži dvostruki ležaj, kao i zaseban kupaonski odjeljak.

Očekivana početna cijena 39.000 € bez poreza!

 

BENETEAU Antares 8 - istražite ga...

Beneteau Antares 8

Inovativniji i svestraniji nego ikad, novi Antares 8 može se pohvaliti nizom novih funkcija usmjernih ka što ugodnijem provođenju slobodnog vremena, tako da njime možete uživati u maksimalnoj udobnosti i ploviti u stilu i eleganciji koja je značajka ove kultne linije plovila. Izuzetno svestran, savršen za kratki đir i rashlađivanje s prijateljima, odlazak u ribolov ili na krstarenje na nekoliko dana.

 

FOUR WINNS Horizon H4 - otkrijte ga...

Four Winns Horizon H4

U Four Winnsu oduševljeni su što su porinuli Four Winns u novu eru dizajna s potpuno obnovljenom linijom Bowridera. H-serija predstavlja potpuno novo poglavlje za Four Winns, vidljivo već na prvim fotografijama. 

 Fours Winns H4

Foto: Erik Olsen

 

BENETEAU Gran Turismo 45 - otkrijte ga...

Beneteau Gran Turismo 45 

Gran Turismo 45 postavlja nove standarde u pogledu funkcionalnosti i gostoljubivosti na brodu. Sa svojim velikim prozorima, prostranim sunčalištem i kokpitom u obliku slova U, GT 45 potiče udobnost i uživanje u izvrsnom unutarnjem i vanjskom iskustvu. 

Sa svojim elegantnim linijama i sportskim trupom, ova jahta od 14,78 metara može se pohvaliti elegantnim detaljima, poput metalik sivih "fashion plates" pričvršćenih na bočne strane tvrdog krova i na usisima zraka za motor. Tvrdi krov i veliki prozori na trupu, značajka nove generacije Express Cruisera, daju ovoj jahti elegantan i moderan izgled, a unutrašnjosti meko, prirodno dnevno svjetlo.

Kokpit Gran Turisma 45 opremljen je prostranim sjedištem u obliku slova U koje stvara ugodan prostor za goste koji sjede okrenuti prema baru opremljenom sudoperom, hladnjakom i ledomatom. Ovaj Wet Bar sadrži i uvlačivi TV koji se u tren može podići i pružiti dodatnu zabavu u salonu.

Donja paluba pruža sve udobnosti za produljenje boravka na moru: vrlo lijepa vlasnička kabina sa stražnje strane s neovisnom tuš kabinom, gostinjska kabina na pramcu s drugom tuš kabinom, ugodan salon i velika, bogato opremljena kuhinja. Elegantna i topla atmosfera koju nudi drvo sivog oraha karakterizira novu generaciju Express-Cruisera. Salon se može zamijeniti trećom kabinom s krevetima na kat.

Dizajn interijera potpisuje Andreani dizajn, sve ostalo djelo je Beneteauvovog razvojnog tima.

 

 

PRESTIGE X60 - otkrijte ga...

Prestige X60

Prostrani životni prostori, prirodno svjetlo, lak protok kretanja po brodu: ti su osnovni koncepti vodili proces projektiranja novog Prestige X60. Arhitektonska rješenja, preraspodijeljeni prostor, više zona za opuštanje i iznimna razina udobnosti čine X60 dostojnom nasljednicom X70, vodećom u liniji.

Dizajnirana za ugodno krstarenje, ima besprijekornu vezu s morem. Potpuno otvoren, "beskonačni kokpit" pruža nevjerojatan pogled na morsku pučinu i jednostavan pristup salonu kroz velika električna klizna staklena vrata.

 

PRESTIGE 690 - otkrijte ga...

 Prestige 690

Novi PRESTIGE 690 novitet je u F-liniji ovog prestižnog brenda. Ova nova jahta odražava naslijeđe brenda i integrira sva najnovija rješenja Prestigea.
Prostrano i svijetlo, značajke su kojima je vođeno uređenje u skladu sa životom blizu mora koje Prestige promovira. Koristeći se poznatim iskustvom Garroni Design ureda, ona nudi ogroman flybridge i, poput X70, bez premca je u pogledu uređenosti i završne obrade.

PRESTIGE 690 koristi tehnologiju SEANAPPS koja omogućuje nadzor plovila u stvarnom vremenu, planiranje i zakazivanje usluga održavanja te pregledavanje dnevnika održavanja, a sve to putem namjenske mobilne aplikacije.

 

Nautica portal