Spaceline 100 Hybrid - luksuz na ekološki pogon

San tvrtke Ultimate Catamarnas o luksuznom i ekokoški tehnički utemeljnom modelu ostvaren je kroz Spaceline 100.

 

Ultimate Catamarans - Spaceline 100 hybrid power

Novi visokotehnološki graditelj jahti Ultimate Catamarans na tržište dolazi s odvažnim luksuznim proizvodom – četverokatnim Spaceline 100 Hybrid - prvim te vrste u rasponu od 100 stopa, kojim namjeravaju ispisati novu povijest izgradnje jahti. Katamaran ne nudi samo više prostora svugdje - Spaceline 100 Hybrid ima dodatnu palubu, koju se na brodu ove veličine rijetko može naći. NextGen tehnologija osigurava stabilnost i visoke performanse. Model kombinira najbolje od električne energije i solarne energije sa solarnim pločama do 226 m2 i nudi snažni, čisto električni motor, koji se ili napaja isključivo iz baterija sa solarnom energijom ili s dva dizelska motora, kako bi mogli kontinuirano proizvoditi električnu energiju za dulja putovanja i s većom brzinom. Tijekom noći nema potrebe za radom generatora jer baterija opskrbljuje sve potrošače, uključujući klima uređaje, sve dok sunce ponovno ne zasja.

Ultimate Catamarans - Spaceline 100 hybrid power

Spaceline 100 priča je o tome kako bi eko vizija mogla postati dio luksuznog iskustva i osigurati tiho i opušteno krstarenje bez ispušnih plinova. S ukupnom površinom od oko 800 m2, od toga 400 m2 stambene površine, brod dolazi s novim konceptom - prostorom posvuda, iznutra i izvana, a s visinom sobe iznad 2,20 m. Bilo u salonu, u kabini ili na palubi možete osjetiti slobodu kretanja i prostranost, a tu je i veličanstveni pogled na more - panoramski prozori u apartmanima, te pogled od 360 stupnjeva u salonu i na flybridgeu . Luksuzni „touch“ možete pronaći svugdje - od eksterijera i unutrašnjosti do svakog detalja na brodu, kojega je dizajnirao Carlo Mezzera. Prostrani i elegantni salon suvremenog dizajna nudi veliku recepciju sa sofama, TV-om i Hi-Fi opremom te blagovaonicom za 10 osoba. Tri bara - u salonu, na flybridgeu i stražnjoj terasi nude prostor za ugodno ispijanje pića.

Ultimate Catamarans - Spaceline 100 hybrid power

Katamaran nudi veliki prostor na prednjoj terasi od 92 m2 – opremljen sa sofama i ležaljkama. Stražnje terase, veličine 56 i 86 m2, nude prostor za opuštanje.
Položaj kabina, VIP apartmana i glavnog apartmana osigurava dragocjen osjećaj privatnosti. Svi VIP apartmani imaju vlastiti integrirani balkon, a glavni apartman nudi čak dva privatna balkona. Sve kabine imaju vlastitu kupaonicu. S površinom od 55 m2, glavni apartman pruža nevjerojatan osjećaj prostranosti. VIP apartmani također su prostrani, dimenzija 25-27 m2.

Ultimate Catamarans - Spaceline 100 hybrid power

Spaceline 100 Hybrid dizajniran je kao BTO (izrada po narudžbi) ili kao gotov vrhunski proizvod.

 

Podaci o tvrtki:
Ultimate Catamarans (UC) novoformirana je visokotehnološka grupa smještena u Bonnu u Njemačkoj. Njezin izvršni direktor Ralph Wuttke i njegov tim imaju ambiciju revolucionirati izgradnju i rad jahti, kako tehnološki tako i financijski.
U posljednjem desetljeću sveobuhvatno surađuju sa širokim spektrom kupaca srednjih jahti od 7 m do velikih jahti do 30 m. Ultimate Catamarans ima članove koji se fokusiraju isključivo na gradnju katamarana, s više od 20 godina iskustva u izgradnji velikih katamarana.
UC tehnički tim ima preko 70 godina iskustva u području pretvorbe energije, što je temeljno načelo hibridnog koncepta NextGen. Vizija tvrtke je revolucionirati luksuzno tržište motornih katamarana nudeći inovativnu paletu katamarana s jedinstvenim dizajnom i značajkama, na potpuno nov način koji još nije dostupan na tržištu.

 

 

Kontakt:
Marija Doneva, PR i komunikacijski menadžer

Tel. 0049 228 28629461
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web stranica: www.ultimatecatamarans.com

 

Nautica portal