Shogun 43: Dizajnirana da bude ispred

Jeste li spremni ostaviti ostale iza sebe? Samo pitamo jer ovo nije ‘još samo jedna u nizu’ bijelih jedrilica koja je dizajnirana da slijedi tradicionalne linije. 

 

Ovaj novi model Shogun 43, koji nam dolazi iz švedskog škvera Shogun Yachts, nadilazi uobičajeni dizajn i razvijen je s posebnim naglaskom na performanse i korisničko iskustvo. Ovo je jedrilica za one koji vole brzinu, žele biti ispred drugih i uživati u uzbudljivom i brzom jedrenju, pri tome ne gubeći ništa od udobnosti koju pružaju klasični cruiseri.

Shogun 43
Novi Shogun 43 dizajnirali su poznati dizajner jahti Håkan Södergren i njegov sin Oscar, koji su u procesu dizajniranja držali brzinu i udobnost u prvom planu. Radeći u partnerstvu s Linjett Yachts, Shogun 43 iskoristio je sve revolucionarne inovacije i pažnju prema detaljima koja dolazi kada se udruži s tako etabliranim i iskusnim brodogradilištem.
Izrađena od karbona, kako bi ostala lagana i brza, Shogun 43 dizajnirana je kako bi se njome lako rukovalo i u najužim lučicama. Krma male zapremine, koja nije šira od njene maksimalne širine, čini ovu jedrilicu brzom, čak i na laganom vjetru.

Dužine je 13,1 m, širine 3,7 m, gaz je maksimalno 2,7 m (opcija je kraća kobilica 2,4 m), površina glavnog jedra je 65 m2, a prednjeg 53,8 m2.


Međutim, nisu samo izvanredne performanse ono što osigurava da je Shogun 43 dizajnirana kako bi bila ispred ostalih: njen stil i udobnost jednako su jedinstveni i ekskluzivni.

Shogun 43

Zahvaljujući brojnim dizajnerskim i tehnološkim rješenjima, osim u upravljivosti, lakoći korištenja i ukupnom iskustvu u plovidbi, Shogun 43 može se visoko personalizirati i postati posebno prilagođena svakom vlasniku. Postoje više mogućnosti opremanja jedriljem, kao i tipova kobilice te višestruki izbor stilova za uređenje interijera i opreme. U još jednom odmaku od tradicije koja je dizajnirana da održi Shogun 43 ispred ostalih, Shogun Yachts nudi i niz različitih boja broda.

 

Shogun 43

Zašto se držati bijele boje kad postoje razni jedinstveni i ekskluzivni završni elementi koji će dodatno istaknuti ovu jedrilicu u odnosu na gomilu koju ostavlja iza sebe? Osim tradicionalno bijele, nudi se izbor između Chili red, midnight blue, lime green ili coffee kolor verzije.

Probna jedrenja očekuju se od jeseni, a nadamo se da ćemo je imati prilike probati i na našem dijelu Jadrana.

Shogun Yachts

SHOGUN Yachts

Shogun Yachts švedski je škver poznat po izradi modernih cruisera visokih performansi. Njihove jedrilice dizajniraju se i ručno izrađuju isključivo u Švedskoj, iz ruku iskusnih profesionalaca, koji su poznati po prihvaćanju novih ideja i tehnologije. Shogun jedrilice izrađuju se u partnerstvu s Linjett Yachts, te u suradnji s Vaxholm Komposit, Diab Group, Macromoulde i Marstrom Composite. Kako biste saznali više o Shogun Yacts posjetite ih na njihovom webu - www.shogunyachts.com.

Nautica portal