Fountaine Pajot Aura 51 Smart Electric

Globalni lideri u nautičkoj industriji najavili strateško partnerstvo

Dream Yacht Worldwide i Fountaine Pajot lansiraju prvu globalnu liniju električnih katamarana za koje se očekuje da će imati pionirski utjecaj na nautičku industriju.
Charter u Hrvata

Čarter u Hrvata

Jedan od najprepoznatljivijih i najbolje tržišno pozicioniranih turističkih proizvoda Hrvatske svakako je nautika.
iMatJet motorizirani zračni madrac

Prvi motorizirani zračni madrac na svijetu vraća se na sajam nautike u Düsseldorfu

iMatJet® je zapanjio brojne okupljene na sajmu 2020 Düsseldorf te će i ove godine posjetitelji najvećeg europskog sajma vodenih sportova ponovno imati priliku otkriti ovo patentirano čudo. Planirate li posjetiti, svratite u halu 17, gdje će iMatJet® izlagati svoje proizvode od 21. do 29. siječnja na štandu A28.
Zadar jahte Tankerkomerc

Otvoreno pismo Udruge hrvatskih skipera i članova posada jahti, ministru Butkoviću

Nezadovoljna sigurnosnom situacijom, uzrokovanom neadekvatnom edukacijom skipera u Hrvatskoj, Udruga hrvatskih skipera i članova posada jahti poslala je ministru mora, prometa i infrastrukture, Olegu Butkoviću otvoreno pismo u kojem traže brzu i odgovornu reakciju u obliku reguliranja ove prometno-turističke grane koja raste brže, nego li je prate hrvatski pravilnici i zakoni.

Dufour 41

Dufour Yachts predstavlja svoj novi model - Dufour 41

Dufour 37 postigao je veliki uspjeh od predstavljanja prošlog rujna, sada Dufour nastavlja tim putem i predstavlja jedrilicu dužine od preko 12 metara koja će upotpuniti ponudu zamjenom modela Dufour 390 i 412.
Luka Rab

Program državnih potpora za razvoj luka

Temeljem donesenog Programa dodjeljivat će se potpore za projekte ulaganja za razvoj luka otvorenih za javni promet, koje su osnovane Zakonom o pomorskom dobru i morskim lukama, a kojima upravljaju lučke uprave, na čijem se upravnom području svaka pojedina luka nalazi.

Bavaria SR33 boot 2023

Velika premijera Bavaria Yachts na sajmu u Duesseldorfu

Pred znatiželjnim očima posjetitelja i stručnih medija u subotu, 20. siječnja,  na sajmu u Duesseldorfu, BAVARIA YACHTS predstavila je svoju svjetsku premijeru BAVARIA SR33 i digitalnu premijeru nove jedrilice BAVARIA C46. BAVARIA YACHTS izlaže ukupno deset jedrilica i motornih jahti u halama 1 i 16 na ovogodišnjem bootu.

61. izdanje Genova Boat Showa održati će se 16.-21.9.2021.

Tijekom najnovije Generalne skupštine Talijanskog udruženja nautičke industrije, koja se održala jučer, u srijedu 16. prosinca, putem interneta, službeno su najavljeni datumi međunarodne izložbe brodova u Genovi sljedeće godine: 61. izdanje održat će se od 16. do 21. rujna 2021. godine.

Garmin ECHOMAP UHD2

Garmin proširuje ECHOMAP UHD2 seriju plotera

Garmin proširuje popularnu ECHOMAP UHD2 seriju plotera s novim funkcijama i dizajnom dodirnog zaslona.

Obavijest vlasnicima pomorskih plovila

Krenuo je postupak sređivanja podataka u Upisniku plovila!