Pula Sailing Week 2022

ACI partner PULA SAILING WEEKA

„Pula Sailing Week uspio je okupiti značajan broj sudionika, a ove je godine taj značaj eksponencijalno narastao, kako u lokalnoj zajednici, tako i izvan granica Lijepe Naše“
Beneteau Oceanis Yacht 60

Beneteau Oceanis Yacht 60 - elegancija i luksuz na oceanu

Francuski škver Beneteau predstavio je novu perjanicu u svojoj gami luksuznih krstaša – Oceanis Yacht 60.
Kako pravilno koristiti roll glavno jedro

Kako pravilno koristiti roll glavno jedro

Za roll glavno jedro kaže se da je hendikep za rekreativno jedrenje, a kamoli ne za regate, međutim, istovremeno je i najčešća je varijanta s kojom ćete se susresti kod charter brodova. 
Charter u Hrvata

Čarter u Hrvata

Jedan od najprepoznatljivijih i najbolje tržišno pozicioniranih turističkih proizvoda Hrvatske svakako je nautika.
Titan Yachts predstavlja 30' UX

Titan Yachts predstavlja 30' UX - prvi brod koji usvaja koncept LightYachts

Španjolsko brodogradilište Titan Yachts nedavno je isporučilo sasvim novi 30' UX i trenutno gradi još dvije jedinice, koje su već prodane. Titan 30' UX ima 9 metara ukupne duljine i 2,9 metara širine.
Zadar jahte Tankerkomerc

Otvoreno pismo Udruge hrvatskih skipera i članova posada jahti, ministru Butkoviću

Nezadovoljna sigurnosnom situacijom, uzrokovanom neadekvatnom edukacijom skipera u Hrvatskoj, Udruga hrvatskih skipera i članova posada jahti poslala je ministru mora, prometa i infrastrukture, Olegu Butkoviću otvoreno pismo u kojem traže brzu i odgovornu reakciju u obliku reguliranja ove prometno-turističke grane koja raste brže, nego li je prate hrvatski pravilnici i zakoni.

Fountaine Pajot Samana 49

Fountaine Pajot Samana 59 poziva na uživanje u luksuzu!

Fountaine Pajot Samana 59 katamaran je koji jednostavno poziva i inspirira na uživanje u luksuzu uz Flybridge dimenzija koje oduzimaju dah... najveći u svojoj kategoriji!
Luka Rab

Program državnih potpora za razvoj luka

Temeljem donesenog Programa dodjeljivat će se potpore za projekte ulaganja za razvoj luka otvorenih za javni promet, koje su osnovane Zakonom o pomorskom dobru i morskim lukama, a kojima upravljaju lučke uprave, na čijem se upravnom području svaka pojedina luka nalazi.

New YYachts Y8

Nova Y8 - više volumena uz još bolje performanse

Njemački škver YYachts s ponosom predstavlja svoj novi karbonski luksuzni krstaš Y8, dužine 80 stopa, kojega karakterizira više volumena i bolje performanse u odnosu na prethodnu verziju. 

61. izdanje Genova Boat Showa održati će se 16.-21.9.2021.

Tijekom najnovije Generalne skupštine Talijanskog udruženja nautičke industrije, koja se održala jučer, u srijedu 16. prosinca, putem interneta, službeno su najavljeni datumi međunarodne izložbe brodova u Genovi sljedeće godine: 61. izdanje održat će se od 16. do 21. rujna 2021. godine.