Tri dana obidovanja kao peskaterijanci!

Mnogi od nas, osobito žene, rado bi svoju prehranu zaokrenuli u vegetarijanskom smjeru, ali zapinju na tri ključne stvari.

 

DayDreamAdriatic - Peskaterijanci

Ne znaju što bi s povrćem osim kuhanja na pari i salata, pa ono brzo dosadi, pitaju se kako će izdržati pritisak svoje obitelji koja se i dalje želi hraniti po starom, a katkad im ipak nedostaje i malo životinjskih proteina.

Odgovore dajemo na trodnevnom nautičarskom retreatu u organizaciji @jedemdoma i Day Dream Adriatic, koji nosi naziv „3 dana kao peskaterijanci“. Održat će se od 4. do 7. lipnja na luksuznom Lagoon katamaranu u plovidbi šibenskim akvatorijem.
Tko su uopće peskaterijanci? Vegetarijanci koji jedu ribu i plodove mora!

Učimo vas pripremati maštovite doručke, ručkove i večere na bazi povrća i voća kakve dosad niste imali prilike probati. Naučit ćete sve o ribi, mekušcima i školjkama u kuhinji, a iskusni ribari i vlasnici otočkih konoba otkrit će vam svoje trikove. Bit će tu i mali tečaj meal-prepa – uspješnog pretpripremanja jela i namirnica, koje je ključno za planiranu, a ne stihijsku prehranu. I ono najvažnije – kako obroke koje kuhate za sebe prilagoditi ostatku obitelji.

Nećemo samo učiti. Bit će tu puno uživanja u plovidbi i morskom plavetnilu, dobrom zalogaju i kapljici, a rado ćemo podijeliti s vama i osnove jedrenja.

Sve detalje možete vidjeti na https://www.day-dream-adriatic.com/peskaterijanci i https://jedemdoma.hr/iz-van-doma/3-dana-kao-peskaterijanci, a prijave su otvorene na e-mailovima Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nautica portal