Brodski gadgeti za nautičku sezonu 2021.

Proljeće je pred vratima, stoga je sada savršeno vrijeme za kupovinu i planiranje nastupajuće nautičke sezone. Uz sve potrebne stvari, kao što su prsluci za spašavanje, aparati za gašenje požara, sidra i dokumenti o registraciji, možda ćete trebati nadograditi nešto od svoje postojeće brodske opreme kako biste u potpunosti bili spremni za predstojeću sezonu.

Želite snimiti ljetnu priču i ne znate što od opreme odabrati?

Mnogo je mjesta koja posjetite jednom u životu, stoga razmišljate uspomenu na ta mjesta i predstojeće ljeto zabilježiti video uratkom?
Evo što biste od „Best Buy“ opreme, prema izboru Nautica portala, trebali imati kako biste, kao napredan amater, snimili ludo dobar i tehnički kvalitetan zapis.
Sailing360

Kako odrasli mogu naučiti jedriti?

Što je to škola jedrenja za odrasle? Što se sve u njoj može naučiti? Koji tečajevi postoje, koja je razlika, za koga su namijenjeni i što očekivati? Na sve ovo i puno drugih stvari odgovorio nam je Mislav Kodarić iz škole jedrenja Sailing360.com!

Naš izbor 5 najpoželjnijih poklona za nautičare

 

Smatramo da je informacija o prigodnom poklonu uvijek dobrodošla, stoga vam donosimo nekoliko naših prijedloga po prihvatljivim cijenama! 

Sve predloženo je još uvijek dostupno, no ne zadugo, stoga požurite i na vrijeme izaberite poklon za vašeg najdražeg nautičara ili nautičarku!

NOVO: bogata ponuda brodske opreme!

Španjolska tvrtka IMNASA (IMPORTACIONES NÁUTICAS S.A.) jedna je od vodećih Europskih opskrbljivača rezervnih dijelova i brodske opreme za profesionalne korisnike iz nautičkog sektora: servise, marine, čarter tvrtke itd. IMNASA ima na skladištu stalnu zalihu od 30.000 proizvoda i kvalitetu usluge te brzinu isporuke koja ju čini najboljim saveznikom svojih kupaca.

 

Imnasa logo