Potpuno novi Dufour 470 "uhvaćen" na svom prvom test jedrenju

Predstavljamo vam prve fotografije novog Dufourovog modela 470, snimljene na njegovom prvom test jedrenju u francuskom La Rochellu.

 

Dufour 470 pokazuje odlučnost brodogradilišta da uvijek nudi inovacije, a inspiraciju crpi iz duge povijesti i stručnosti Dufoura. Ona također simbolizira oživljavanje marke koja je već započela s nagrađivanim modelom Dufour 530, a koristi i DNK Dufoura, nudeći dašak modernosti.

Dufour 470

Foto: JM LIOT

 

Ovaj novi model, kao i svi ostali, dostupan je u tri verzije: Easy, Ocean ili Performance, kako bi udovoljio svim uvjetima jedrenja. Koju god verziju odabrali, iskusiti ćete jedinstven doživljaj jedrenja, po kojem je DUFOUR poznat.

Dufour 470

Foto: JM LIOT

Dufour je ponovno iskoristio svoj know-how kako bi stvorio jedrilicu „sutrašnjice“. Rezultat je jedrilica veličine 47 stopa koja je spoj izuzetnog dizajna i plovnih performansi koje jamče uzbuđenje i uživanje pod jedrima. Evidentno Dufour 470 pokazuje odlučnost brodogradilišta da uvijek nudi inovacije, a inspiraciju crpi iz duge povijesti i iskustva.

Ovaj model, u skladu sa svojim prethodnikom, u potpunosti kombinira u DNK Dufour škvera nudeći pritom najmodernija rješenja u klasi. Dizajn trupa i fluidnost rasporeda na palubi čine ga zasita posebnim u odnosu na konkurenciju. Moderan dizajn trupa i interijera, jednostavnost i elegancija u izvedbi tvore ga novim "klasikom".

Dufour 470 sail 4

Foto: JM LIOT

 

Tri modela iz jednog

  • Verzija Easy - verzija "Easy" namijenjena je vlasnicima i iznajmljivačima plovila koji teže k jednostavnošću i udobnošću. Elegantna i dobro osmišljena paluba omogućuje izrazitu mobilnost.

 

  • Verzija Ocean - verzija "Ocean" namijenjena je vlasnicima koji žele tradicionalniji raspored, savršena jednostavnost trimanja i kontrole prednjeg, kao i glavnog jedra smještena je u blizini kormilarskog mjesta.

 

  • Verzija Performance - verzija "Performance" idealna je za ljubitelje uzbuđenja i regata. Sa svojih šest visokokvalitetnih vinčeva i Permormance opremom, ovaj je model predstavlja pravog racer-cruisera i nama nekako najdraža verzija.

 

Unutarnji raspored u tri opcije

Dufour 470 dolazi u varijatama tri unutarnja rasporeda, stoga će svaktko moći pronaći ono što mu odgovara, bilo da se radi o plovidbi s velikom ili malom posadom. Dizajn i inovacije omogućuju optimalnu upotrebu prostora kako bi se zajamčilo jednostavno jedrenje uz zadržavanje vrlo udobnih prostora za spavanje.

Dufour 470 sail 3

Foto: JM LIOT

Više informacije možete naći na stranicama Dufourovim web stranicama

 

Na koncu trebamo reći kako se nadamo da ćemo uskoro imati prilike isprobati Performance verziju, našeg trenutnog winnera u toj kategoriji!

 

Nautica portal