Nautitech 44 Open nudi puni komfor u potrazi za avanturom!

Novi stil s poboljšanjima usmjeren prema potrebama jedriličara, čije su vrijedne povratne informacije bile važan dio procesa projektiranja višetrupaca - nautitech 44 Open je katamaran koji su izgradili mornari za mornare!

 

Nautitech 44 Open 

Nautitech 44 Open prirodna je evolucija Nautitech linije, novi napredni dizajn koji ponovno definira standard na brodovima za krstarenje oceanima, ali sidrištima na Mediteranu. S revolucionarnim unutarnjim rasporedom, nadogradnjom opreme za poboljšane performanse i agresivnim izgledom, Nautitech 44 Open je na vrhu svoje klase i savršeno popunjava mjesto u liniji između modela Nautitech 40 Open i 46 Open.

Nautitech 44 Open

 
Nautitech 44 Open ima dvostruka kormilarska mjesta, što je preferirani dizajn za nautičare. Posebna je to značajka Nautitech katamarana koja nudi i funkciju i sigurnost jer je potpuno integrirana u cjelokupni dizajn plovila. Karakterizira ga otvoreni koncept, temeljni element Nautitechove DNK, kao i SmartRoom®, novi praktični i tehnički prostor.

Vanjštinu ističu elegantne linije trupa. Optimizirano je hidrodinamičko dno i uski trupovi ispod vodene linije u kombinaciji sa stepenastim iscjedcima trupa za proširenje i pružanje prostora iznad vodene linije.  Idealna pozicija kormila omogućava nesmetan pogled na jedra i more bez obzira na brzinu, ali i ostavlja mogućnost obraćanja pažnje na članove posade kako biste plovili potpuno sigurno.

Nautitech 44 Open 

Jednostavan za manevriranje uz preglednost s kormilarskog mjesta, ima mnoge prednosti u odnsou na konkurenciju. Performanse Nautitech katamarana su optimalne zahvaljujući spuštenom položaju buma što je moguće bliže krovu salona kako bi se povećala učinkovitost glavnog jedra u njegovom donjem dijelu. Također to dozvoljava bolji pristup lazy bagu, kako bi se dodatno olakšale aktivnosti posadi.

Moderan dizajn krova i njegove razrađene linije savršeno odražavaju linije trupa. Suptilna igra konkavnih i konveksnih oblika stvara izvrsnu harmoniju.

Nautitech 44 Open


Nautitech je kreirao jedinstveni životni prostor na 44 Open. Prostrani kokpit povezan je s kuhinjom i spreman je dočekati goste u ugodnoj atmosferi tijekom plovidbe ili na sidru. Pramčani kokpit dizajniran je za izležavanje i uživanje zahvaljujući velikom prostoru za sunčanje, idealno je to mjesto za uživanje u zalasku sunca ili dobivanje preplanulosti.

Nautitech 44 Open 

U dizajnu interijera razmišlalo se o sjedinjavanju života sa stilom u skladu sa životnim potrebama obitavanja na katamaranu. Višenamjenska podignuta radna ploča najslikovitiji je dio tog novog koncepta 44 Open. Blizu jarbola i smještena u središtu salona, ​​mjesto je gdje će se ljudi udružiti, razgovarati o ruti i vjerojatno s entuzijazmom "krenuti ostvariti svoj san". Slijedeći isti koncept, kutna sofa nudi učahureni i modularni prostor za dječje spavanje, kao i za noćnu stražu tijekom gvardije.

U kuhinji odabrani su najbolji materijali kako bi se ponudila potpuno integrirana kuhinja, s redizajniranom završnom obradom i opremom. Kuhinja ima radnu akrilnu ploču koja se lako čisti, a uključuje sudoper i ploče za kuhanje, uz svu potrebnu udobnost, kao i hladnjaka s s dvije ladice i proširenim kapacitetom.

Nautitech 44 Open 

Nautitech 44 Open ima poboljšani višenamjenski stol okrenut prema naprijed, koji se koristi kao navigacijski ili radni stol.
Vlasnička kabina, ili bolje reći apartman, redizajniran je za kombinaciju privatnosti i maksimalnog prostora, s pogledom na ocean zahvaljujući velikim prozorima i stalnim dotokom svjetla. Također omogućiti će i uživanje u kutnoj sofi za posebne trenutke spokoja i mira.

Nautitech 44 Open

Elegantan i svjetlom ispunjuena kupaona velikog i funkcionalnog volumena, natjerati će vas da cijenite svaki trenutak proveden u ovoj kupaonici dostojnoj najprofinjenijih hotela. Radi očuvanja privatnosti, toaleti su odvojeni i opremljeni namjenskim umivaonikom.

Nautitech 44 Open

Nautitech 44 Open nudi nekoliko opcija konfiguracije i rasporeda, uključujući novu višenamjensku tehničku sobu.

Nautitech 44 Open 

Krmena desna kabina sa svojim queen size krevetom i prekrasnim otvorom s vanjske strane nema na čemu zavidjeti vlasničkoj kabini. Pramčana kabina, lijeva ili desna, ovisno o odabranoj konfiguraciji, gostima će pružiti mogućnost uživanja u svijetloj i udobnoj kabini za opuštanje u bilo koje doba dana.


SmartRoom® se prilagođvava svim potrebama, pa tako može biti praonica rublja, radionica, skladišni prostor... My SmartRoom® vam nudi sve na istom mjestu. Zamjenom desne prednje kabine s ovim višenamjenskim prostorom, može se osloboditi svih prostornih ograničenja i ponijeti svu opremu koja je potrebna za daleke avanture.

Nautitech 44 Open

Nautitech 44 Open moguće je odabrati u više konfiguracija - s 3 ili 4 kabine, s ili bez My SmartRoom®, dostupne konfiguracije nude vam širok izbor koji odgovara najrazličitijim potrebama.

Osnovne karakteristike:

  • Dužina preko svega: 13,30 m
  • Širina: 7,36 m
  • Gaz: 1,44 m
  • Površina jedrilja: 105 m2
  • Pogon: Volvo D2-30, 30KS
  • Spremnik goriva: 2x250 l
  • Spremnik vode: 2x300 l
  • CE certifikat: A.10 - B.10 - C.22 - D.22

 Nautitech 44 Open

Više detalja možete pronaći u Nautitech 44 Open brošuri.

Nautica portal