Bavaria SR36 Open Top premijerno u Veneciji

Prvi inovativni novi OPEN TOP model BAVARIA SR36 proslavio je svoj službeni debi u jednom od najljepših europskih gradova, Veneciji. Sa svojim ravnim vjetrobranskim staklom, OPEN TOP kombinira savršeno otvoreno iskustvo vožnje sa zaštitom tvrdog krova.

 

Bavaria 36SR Open Top

Nakon svjetske premijere na Međunarodnom sajmu nautike u Palmi, BAVARIA SR36 upravo je proslavila svoju drugu premijeru u Italiji. Prvi OPEN TOP model SR36 predstavio je svoj inovativni koncept točno ispred Trga svetog Marka, na Canalu Grande i završio svoje prve testne plovidbe u Venecijanskoj laguni.

Za razliku od standardne verzije s tvrdim krovom, OPEN TOP ima nisko, poluvisoko vjetrobransko staklo. To znači da je cijeli kokpit preplavljen ne samo svjetlom, već i svježim zrakom, dajući pravi osjećaj otvorenosti. Tvrdi krov pruža hlad, nudeći jasne prednosti i zaštitu od vremenskih prilika, kako u luci tako i na moru. Kada je GRP krovni otvor otvoren, nećete propustiti niti jednu zraku sunca dok stojite na kormilarskom mjestu i možete uživati ​​u zraku koji prolazi dok upravljate. Kad se sve uzme u obzir, OPEN TOP je elegantan fenomen i simbol je istinskog doživljaja prirode i užitka u plovidbi.

Bavaria 36SR Open Top

Općenito, pametan raspored palube BAVARIE SR36 u potpunosti je dizajniran za nezaboravne trenutke na brodu. Bilo da se opuštate i čitate knjigu na velikoj ležaljci na pramčanoj palubi, zaokružujete dan večerom s prijateljima i obitelji za velikim sklopivim stolom u kokpitu ili puštate pogled da luta morem dok sjedite za bistro stolom u dnevnom boravku točno na platforma za kupanje, koja je standardna, BAVARIA SR36 impresionira funkcionalnošću i svestranošću.

Bavaria 36SR Open Top

Moderno i dobro promišljeno također je prikladan opis dviju kabina, salona i kupaonice ispod palube BAVARIJE SR36. U krmenoj kabini, dva odvojena ležaja mogu se spojiti u king size krevet dimenzija 2 x 2,12 m. Na sofi dugoj gotovo dva metra možete se savršeno opustiti i uživati ​​u pogledu na more kroz veliki prozor trupa. Puno prostora za pohranu i veliki bračni krevet također se mogu naći u pramčanoj kabini. Kupaonica ima zaseban tuš.

Razvojnom timu BAVARIA YACHTS trebala je dobra godina da razvije BAVARIA SR36. Osnovna ideja bila je usredotočiti se na život na brodu. Osobito život na palubi iu kokpitu, u skladu s novom filozofijom BAVARIA SR-LINE. Dizajn dolazi iz pera poznatog talijanskog dizajnera jahti Marca Casalija. Dizajneri u inženjerskom uredu MICAD, također sa sjedištem u Italiji, odgovorni su za dinamiku oblika trupa i savršenu, sigurnu plovidbu. Budući modeli BAVARIA SR36 proizvodit će se u serijama u proizvodnim pogonima od 70.000 četvornih metara u brodogradilištu BAVARIA u Giebelstadtu, nudeći savršen stil života na brodu za svaku situaciju i raspoloženje.

Bavaria 36SR Open Top

Oni koji žele konfigurirati svoju osobnu BAVARIA SR36 online, pronaći će novi konfigurator jahte BAVARIA na službenoj web stranici BAVARIA YACHTS. Boje drva, podovi i presvlake mogu se jednostavno kombinirati za interijer i eksterijer, omogućujući kupcima da kreiraju svoju osobnu verziju broda.

Sljedeći nastup na sajmu BAVARIA SR36 već je planiran za rujan na Yacht Festival u Cannesu te na sajmovima u Southamptonu i Genovi.

 

Nautica portal