Predstavljen Wellcraft 355 - izgrađen kako bi pomicao granice

S Wellcraftom 355 prezentirana je nenadmašna svestranost Wellcrafta u offshore plovidbama u kombinaciji s inovacijama i performansama koje su dovedene u prvi plan.

 

Wellcraft 355

Više od šest desetljeća, Wellcraft ostaje avangarda offshore plovidbe sa snažno izraženima snagom i performansama. Wellcraft danas proširuje svoju ponudu novom, svestranom generacijom izgrađenom za sve avanture, u svim vremenskim uvjetima, pružajući novu perspektivu i entuzijazam za nautičare diljem svijeta. Izvantrajni trendovi, Wellcraft će im omogućiti da osvoje nove teritorije, pomičući granice dalje nego ikad prije. Ova nova generacija performance krstaša pružit će širok raspon mogućnosti i namjenskih funkcija, odgovarajući na najteže zahtjeve i suočavajući se sa svakim izazovom.

Wellcraft 355

Wellcraft 355 preuzima vodstvo u svakom pogledu; izvanredan dizajn, udobnost, i što je najvažnije, brzina i plovnost. Dizajniran za pomicanje granica - preko horizonta gdje voda postaje duboka i avantura počinje - Wellcraft koristi svoje bogato naslijeđe offshore iskustva kako bi se probio na ovo novo tržište s američkim žarom i besramnim entuzijazmom.

"Postoji nova vrsta nautičara entuzijastičnih performansi. Žele vidjeti svijet iz drugačije perspektive,” objašnjava Nick Harvey, direktor Wellcraft brenda, “Umjesto da gledaju u more s obale, oni se odgurnu i nikad se ne osvrnu.”.

Wellcraft 355

Dizajnirano za pomicanje granica

Svaki centimetar Wellcrafta 355 dizajniran je prema najvišim standardima. Wellcraft se udružio sa slavnim američkim pomorskim arhitektom, Michaelom Petersom, najtalentiranijim dizajnerom jahti, Pawelom Denertom i Camillom Garronnijem. Ovaj pobjednički tim stvorio je ovaj izvanredan dizajn za one koji žele pomaknuti svoje granice dalje i brže u svim uvjetima na moru. S tri motora Mercury ili Yamaha, koji pružaju do 1050 KS, Wellcraft 355 postiže najveće brzine preko 50 čvorova (60 mph).

"Wellcraft 355 je robustan i ima funkcionalan dizajn, izrađen je da izdrži sve vremenske uvjete. Može ići bilo gdje. Učiniti bilo što”, objašnjava Martin Meyer, brand menager.

 

Wellcraft 355

Snažan luksuzni dizajn

Wellcraft 355 omogućuje nautičarima kombiniranje uzbuđenja pilotiranja velikom brzinom i sposobnost otkrivanja neistraženih mjesta sa životnim stilom opuštanja i luksuza. Prostrana kormilarnica s potpuno opremljenom kuhinjom pruža udobnost za petero članova posade tijekom krstarenja. Klizna bočna vrata ka kormilu omogućuju jednostavan pristup bočnom prolazu i prednjem kokpitu. Tri velika sunčališta, s prostranom klupom u pramcu, čine luksuzno mjesto za opuštanje. S obje strane krmenog kokpita, dvoja velika bočna vrata omogućuju lak pristup ukrcaju i iskrcaju.

Jedna od najneobičnijih značajki Wellcrafta 355 je veza između kormilarnice i stražnjeg kokpita: jednostavno otvorite prozor s gornjim šarkama i ulazna vrata i osjetite kako vanjska strana ulazi unutra.

No pravi luksuzni osjećaj Wellcrafta 355 osjećate tek kada siđete u prostranu prednju kabinu s krevetom pune veličine i vlastitom kupaonicom s odvojenim tušem. Na brodu možegu spavati do četiri osobe!

 

Wellcraft 355

Otkrijte više o novom Wellcraftu 355 na www.wellcraft.com/wellcraft355 

 

O Wellcraft škveru

Već 60 godina Wellcraft nastavlja biti vodeći i pomiče granice u američkoj brodogradnji. Sa sjedištem u Cadillacu, Michigan, Wellcraft nudi legendarne, ručno izrađene brodove u rasponu od 20 do 35 stopa. Wellcraft se pridružio Beneteau grupi 2014. godine, uspješno se plasiravši na međunarodno tržište.

Wellcraft Hull closeup

Nautica portal