Jeanneau najavio dva nova modela motornjaka za sezonu 2023

Jeanneau je za sezonu 2023 najavio nove motornjake iz game Merry Fisher i Cap Camarat Merry - modele Fisher 1295 Fly i Cap Camarat 10.5 CC.

 

Merry Fisher 1295 Fly

 
Nakon predtsavljanja novog DB/43 u ožujku, Jeanneau nastavlja razvijati nove glisere s izvanbrodskim motorima dužine preko 10 metara, s predstavljanjem dva nova vodeća broda u linijama Merry Fisher i Cap Camarat. Očekuje se da ćete moći upoznati ove modele ove nove modele već na ovogodišnjim jesenskim sajmovima plovila!

Merry Fisher 1295 Fly 3

 
Merry Fisher 1295 Fly: Čista udobnost

Linija Merry Fisher dobiti će novu perjanicu, model Merry Fisher 1295 Fly. Gliser s vanbrodskim motorom čija će kvaliteta biti vidljiva do najsitnijih detalja... Vrhunska izvedba, kako iznutra, tako i izvana, sa svojim novim prepoznatljivim prozorima na trupu, savršeno je dizajniran za nezaboravna iskustva krstarenja s obitelji, utjelovljujući sav savoir-faire Jeanneaua.

Merry Fisher 1295 Fly  

 
Cap Camarat 10,5 CC: Uzbuđenja i više

Ovaj novi motornjak s izvanbrodskim pogonom dizajniran je za bavljenje višestrukim morskim aktivnostima, uključujući vodene sportove, ribolov i krstarenje, a sve uz punu udobnost. Ovdje je također dizajn izvrstan. Uz svestrani raspored palube i iznimne performanse krstarenja, ovo je jedini motornjak od 34 stope sa središnjom konzolom koja nudi četiri prava ležaja.

Cap Camarat 10.5 CC

Ovaj model posuđuje dizajn trupa Cap Camarat 10.5 WA Série2, Michaela Petersa, i koristi istu tehnologiju ubrizgavanja u konstrukciji. Njegove bezvremenske, izdužene, sportske linije potpisuje Sarrazin Design.

Cap Camarat 10.5 CC

Nautica portal