Jeanneau Yachts 60 stvorena za uživanje!

Jeanneau Yachts 60 stvorena je u kombinacije stručnosti Jeanneau dizajnerskog tima, dizajna Andrewa Wincha i tehničkog majstorstva Philippea Brianda. 

Kao i svoja nešto veća sestra od 65 stopa i ova jedrilica poziva na uživanje u mirnom i udobnom krstarenju. Bez obzira na to krstarite li sami ili s malom posadom, Jeanneau Yachts 60 obećava nezaboravne trenutke na moru.

Jeanneau Yachts 60

Jeanneau Yachts 60 je modularna jedrilica dizajnirana kako bi se mogla prilagoditi svim željama i očekivanjima vlasnika i time mogla ostvarila vlasnički san: stvoriti jedrilicu prema vlasničkoj slici i prilici.

Jeanneau predstavlja moguću izvedbu dva broda konfigurirana i opremljena na dva potpuno različita načina. Prvi ima pojednostavljen plan palube, pravu mediteransku jahtu. Drugi, vrlo dobro opremljen, omogućuje siguran prelazak oceana.

Jeanneau Yachts 60

Svaki od ova dva tipa broda, s komplementarnim vizijama interijera, dizajniran je s drugačijim, ali skladnim, stilskim pristupom za različite stilove krstarenja.

Jedna od prednosti Jeanneau Yachts 60 je njegov plan palube, koji sadrži bočne palube za hodanje s blagim nagibima, što omogućuje lako kretanje po brodu bez prepreka ili stepenica. Ove bočne površine palube pružaju izvrsnu vidljivost naprijed, kako u luci tako i na moru.

Jeanneau Yachts 60

Od trenutka kada uđete na 60-icu, doživjeti ćete priličan osjećaj volumena, pojačan savršeno oblikovanim površinama okupanim svjetlom. Sklad elemenata obogaćuje ovaj izdašni, modularni interijer. Ukupno postoji 19 mogućih izvedbi!

Jeanneau Yachts 60

U opcijama su izvedbe s 3 kabine i 3 toaleta, 4 kabine i 4 toaleta, te 5 kabina i 3 toaleta. Unutrašnjost je moguće naručiti u tikovini ili bijelom hrastu.

Jeanneau Yachts 60

Standardno je pogoni Yanmar 110KS Shaft drive, a opcija je nešto jači Yanmar sa 150kS. Moguća je izvedba sa standardnom dugom, ali i s kratkom koblicom.

Jeanneau Yachts 60 koristi SEANAPPS sustav, koji omogućuje praćenje funkcija i održavanje plovila s udaljenosti, putem pametnog telefona.

Osnovne specifikacije:

  • Dužina preko svega: 18.28 m
  • Dužina trupa: 17.41 m
  • Širina: 5.2 m
  • Standarda dubina kobilice: 2.55 m
  • Spremnik goriva: 318 l
  • Spremnik slatke vode: 380 l
  • Standardni pogon: Yanmar 110KS / 81kW Shaft Drive
    Opcija: Yanmar 150KS / 110kW Shaft Drive

Više informacija i mogućih opcija možete pronaći na internetskoj stranici posvećenoj Jeanneau Yachts 60 - ovdje!

Nautica portal