Yanmarov X47 Express Cruiser dobio Good Design Award 2021.

Yanmarov perjanica X47 Express Cruiser, osvojio je nagradu Good Design Award 2021. koju dodjeljuje Japan Institute of Design Promotion.

 

Yanmar X47 Express Cruiser

Yanmar X47 razvijen je kao kruzer koji predstavlja novi morski stil obiteljskog uživanja ​u “skakutanju od otoka do otoka”, do kojih mogu stići velikom brzinom kako bi onda zajedno i u miru provodili vrijeme na nenaseljenim otocima ili na moru. Yanmar je iskoristio svoje veliko iskustvo u tehnologiji brodogradnjes ciljem stvaranja uzbudljivog plovila koje spaja visoke performanse i luksuz.

Yanmar X47 Express cruiser interior

Uz maksimalnu brzinu od 40 čvorova (približno 74 km/h), X47 Express Cruiser pokreću tri čista dizel motora velike snage s jedinicama s krmenim pogonom u rasporedu koji je kompaktniji u usporedbi s normalnim motorima, kako bi se povećao životni prostor na plovilu.

Yanmar X47 Express cruiser engines

Pojednostavljen oblik kabine sa smanjenom visinom ne samo da ima okretan stil poput sportskog automobila, već nudi i aerodinamične performanse pri velikim brzinama sukladno dizajnu koji je manje osjetljiv na vjetar.

Više informaicja o X47 možete naći na Yanmarovim internetskim stranicama.

Yanmar / Nautica portal