Nautitech 44 Open - kralj prostranosti

Iz tvrtke Nautitech, sa sjedištem u francuskom Rochefort sur Mer, poznate po proizvodnji katamarana vrhunske kvalitete. Dolazi nam novi Nautitech 44 Open.

 Nautitech 44 Open

Ovaj katamaran esencija je tri desetljeća dugog iskustva prikupljenog od kupaca, dizajnera i brodograditelja ovoga škvera. Nautitech 44 Open uključuje inovacije u krstarenju koje se rijetko mogu pronaći u drugim višetrupcima i savršeno je pogodan za one koji žele putovati udobno i sa stilom. Novi Nautitech 44 Open može se naručiti u vlasničkoj verziji s 3 kabine, kao i verziji s 4 kabine, pa čak ima i "SMART ROOM", prostor koji se može prilagoditi prema zahtjevima i potrebama vlasnika, bio to radni stol za alate, ured ili samo još malo više prostora za pohranu. Ova polu prilagođena značajka jedinstvena je u industriji proizvodnje katamarana. Nautitech 44 Open ima značajne prednosti u odnosu na druge katamarane, neke od njih su prostor za druženje na glavnoj palubi veći od bilo kojeg katamarana od 44 stope, inovativni dizajn trupa, vrhunsko iskustvo jedrenja u odnosu na bilo koji drugi katamaran te kategorije…

Nautitech 44 Open

Nautitech 44 Open izgrađen je korištenjem najnaprednije kompozitne tehnologije te prema najvišim međunarodnim standardima. Zbog ostvarivanja što niže proizvodne cijene, 95% današnjih katamarana izgrađeno je s drvenom jezgrom, koja ima tendenciju truljenja. Nautitech 44 Open građen je sa zatvorenom ćelijom ispunjenom pjenom velike gustoće kao jezgrom, što ga čini praktički nepotopivim i otpornim na osmozu. Još jedna prednost u odnosu na ostale katamarane je dizajn i izvedba. Aerodinamički optimizirane kobilice imaju veći omjer stranica i manji otpor stvarajući više pozitivnih karakteristika prilikom plovidbe. Veliki listovi kormila razmaknuti su od trupa radi optimalne kontrole kormila.

Osnovne specifikacije:
• dužina: 13,30 m
• širina: 7,36 m
• gaz: 1,45 m
• spremnik goriva: 2x 250 l
• spremnik vode: 2x 300 l
• površina jedrilja: 106,10 m2
• motorizacija: Volvo D2-30

Više informacija o novom katamaranu Nautitech 44 Open možete naći na stranicama proizvođača ili kod domaćeg zastupnika.

Nautica portal