Jeanneau Yachts 65 - elegancija i brzina

Francuski škver predstavlja perjanicu linije Jeanneau Yachts, model 65, dizajniranu za one koji zaista vole more, koji žele dodatno proširiti svoje horizonte, njegujući stil, udobnost i prostor.

 

Jeanneau Yachts 65

Nudeći fine materijale i širok izbor mogućnosti personalizacije u unutrašnjosti kao i na palubi, Jeanneau Yachts 65 ostaje vjeran Jeanneau duhu. Dizajnirani kao brodovi za plovidbu, koji nude uzbudljive osjećaje, istovremeno su snažni i sigurni, s velikom autonomijom za duža krstarenja, ali i za vrludanje od sidrišta do sidrišta uz iznimnu udobnost.


Jeanneau Yachts 65 2

Jahta „à la carte“ - dizajniran od strane Philippea Brianda, trup Jeanneau Yachts 65 klasičan je i ima čisti, suvremenu površinu palube. Ova velika jedrilica uistinu je destilacija tehničkog savoir-faire-a od strane brodogradilišta Jeanneau, prethodnica performansi na moru. Jeanneau Yachts 65 potpuno je prilagodljiva svom vlasniku. Da bi to postigao, Jeanneau odabire pažljivu, zanatsku gradnju i izravan kontakt s vlasnicima, omogućujući im da personaliziraju svoje brodove.

Vlasnici koji preferiraju udobnost imat će mogućnost luka pod glavnim jedrom, s tvrdim krovom i vanjske kuhinje. Uz različite unutarnje i vanjske završne obrade, širok izbor presvlaka i podnih obloga, u četiri verzije se nude različiti rasporedi unutrašnjosti i brojne dodatne mogućnosti. Jeanneau Yachts 65 također nudi plan trupa i palube s izvrsnom fluidnošću.

Jeanneau Yachts 65

Učinkovitost, djelotvornost i privlačna atmosfera ključne su riječi pri pogledu na palubu Jeanneau Yachts 65. Lakoća kretanja, pristup opremi radi lakšeg rukovanja, skladištenja i udobnosti, bilo na moru ili na sidrištu, pomno su razmotreni sve do najmanjih detalja.
Krmena, koja se pretvara u ogromno sunčalište, omogućuje pristup garaži za pohranu. Pametne ljestve za plivanje silaze s prave platforme za plivanje, te su i idealno mjesto za doživjeti sve radosti uživanja na sidrištu!

Dvostruka kormila nalaze se daleko na krmi, blizu vitla, omogućujući prostor kokpit u XXL veličini. Ispred dva velika ormarića za odlaganje, prostor je ogroman: dva stola u kokpitu mogu se električno spustiti kako bi se prostor pretvorio u ogromnu platformu.

Jeanneau Yachts 65

Kada se ukrcate na Jeanneau Yachts 65 ući ćete u prostrane stambene prostore, suptilno kombinirajući dobrobit i sigurnost, profinjenost i opuštenost, s neusporedivim pogledom na more. Opcije su dvije prostrane vlasničke kabine s vlastitim kupaonicama, tri kabine (prednja vlasnička kabina), četiri kabine, te mogućnost da svaka od ovih verzija ima na boku garderobni ormar ili dodatni ležaj.

Drvenarija od tikovine ili bijelog hrasta, obje s otvorenim porama, usklađena je s izborom podnih obloga i širokim izborom kožnih presvlaka - svaki vlasnik može definirati svoje okruženje.
Suptilni luksuz jednako je prisutan u detaljima, ali nikada ne zauzima mjesto udobnosti na moru: s kuhinjom u obliku slova U.

Jeanneau Yachts 65

U salonu raspored je optimalan: desni stol i klupa u obliku slova U mogu primiti osam osoba, kauč s bočne strane nudi kutak za opuštanje i čitanje, blizu stola, koji je dizajniran za upotrebu kao radni stol tijekom krstarenja.

Yachts 65 je vlasnički brod, s klasičnim oblicima i čistim, suvremenim planom palube. S elegantnim trupom i profinjenošću u svakom detalju, dizajniran za mirno krstarenje na velike udaljenosti, ovaj najnoviji dodatak liniji Jeanneau Yachts otići će čak i dalje od svojih prethodnika u poluprilagođenoj gradnji.

Predstavljanje Jeanneau Yachts 65 najavljeno je za ovu jesen, pa možda onda vaš san o krstarenju 20-metarskom jahtom, koja je i dostupna i prilagođena vama, postane stvarnost?

Osnovne specifikacije:

 • dužina: 20,70 m
 • širina: 5,40 m
 • gaz: 2,95 m (standardna kobilica) / 2,20 m (kratka kobilica)
 • spremnik goriva: 825 l
 • spremnik vode: 1000 l
 • površina glavnog jedra (roll): 90 m2
 • površina glavnog jedra (full-batten): 107 m2
 • površina genoe (110%): 102 m2
 • površina spinakera: 300 m2
 • motorizacija: Volvo D4-175 175 KS
 • CE kategorija: A

 

Nautica portal