Jeanneau predstavlja Sun Odyssey 380

Linija Sun Odyssey predstavljanjem novog modela Sun Odyssey 380 nastavlja rasti i ostaje vjerna svom obećanju, dijeljenju radosti života na moru.

 

Jeanneau SO 380

Simbol slobode, ove vas jedrilice pozivaju da produžite svoje putovanje, omogućujući vam da proživite dragocjene trenutke s prijateljima i obitelji, a da pritom uživate u jedinstvenom iskustvu pod jedrima uživajući u jednostavnosti jedrenja.

Osma generacija Sun Odysseya, koja već uključuje modele Sun Odyssey 440 i 490, a odnedavno i Sun Odyssey 410, uskoro dočekuje novu jedrilicu - Sun Odyssey 380.
Za martimna rješenja nove 380-ice zaslužan je dizajn Marca Lombarda, Piaton Bercault & CO zaslužan je za interijer.

"Trup, dodaci, planovi jedra, dizajn i ergonomija, izgled, procjena težine ... sve je dizajnirano, do najsitnijih detalja, kako bi postala najbolja jedrilica u svojoj veličini.." izjavljuje Marc Lombard, pomorski arhitekt jako inspiriran racerima i povijesni partner Jeanneaua.

Jeanneau SO 380

Poput svojih prethodnika, Sun Odyssey 380 u cijelosti je dizajnirana kako bi svom vlasniku ponudila dragocjene trenutke s prijateljima i obitelji, a tehničke i tehnološke mogućnosti jamče jedinstveno iskustvo krstarenja.

Jeanneau SO 380
Ova jedrilice dužine od 38 stopa ima opcionalnu kobilicu na podizanje, ali s istim performansama kao i s dubokom kobilicom. Ova verzija kobilice na podizanje savršeno ispunjava očekivanja onih koji žele ploviti u plićem moru ili bivati na plaži za vrijeme oseke.

Jeanneau SO 380

Zamišljena kao utočište za bijeg na more, Sun Odyssey 380 ispuniti će svoju misiju nudeći sigurno, jednostavno i ugodno iskustvo krstarenja.
Osim što je posebno sigurna, s prohodnim bokovima, ova 380-ica olakšava pristup jedrima i ima povećanu površinu jedara. Njezina neusporediva lakoća kretanja po brodu jedinstvena je u ovoj kategoriji.

U unutrašnjosti, iako dizajn podsjeća na klasične linije, razmatrana je percepcija volumena interijera i pojednostavljenje linija, pružajući osjećaj smirenosti. Definiran čistim, suvremenim linijama, interijer je istovremeno iznenađujući i jedinstven, estetski ugodan i udoban. Dizajn interijera otkriva iznenađujući potencijal za jedrilicu ove veličine. Pregrade i tretman unutarnjeg volumena preispitani su na netipičan način kako bi se vizualno i fizički povećao korisni prostor na brodu. Oko prati unutarnje linije lako i bez prekida.

Jeanneau SO 380

Salon je iznimno svijetao, toplog i skladnog dizajna. Bočna klupa na desnom boku velika je prednost u ovom privlačnom prostoru i pogoduje opuštanju. Suvremena kuhinja Sun Odyssey 380 u obliku je slova L. Ova funkcionalna kuhinja ima više skladišnih prostora. Ladica velikog kapaciteta dostupna je u središtu jedrilice kako bi nadopunila odjeljke za skladištenje u kuhinji.
Opremljen kaučem na desnom boku, ovaj prostor za opuštanje jamči optimalnu udobnost.

Jeanneau SO 380

U vlasničkoj kabini, ovaj novi model nudi pravi vlasnički apartman, privatnu toalet i tuš, te veliki ormarić za odlaganje robe. Uz velike pravokutne ležajeve madraci su široki i udobni, baš kao i kod kuće!

Kabine za goste također imaju suvremen i skladan raspored, bilo u izvedbi s dvije ili tri kabine. Prostrani odvojeni tuš također je moguć u izvedbi s dvije kabine.

Jeanneau SO380 2CAB 2SDE

Jeanneau SO380 3CAB 2SDE

Osnovne specifikacije:

  • dužina: 11,75 m
  • širina: 3,76 m
  • gaz: 1,35 m (kratka kobilica) / 2,0 m (duga kobilica) / 1,317-2,70 m (uvlačiva kobilica)
  • spremnik goriva: 130 l
  • spremnik vode: 330 l
  • površina jedrilja: 65,40 m2
  • motorozacija: Yanmar 29 KS

 

Dodatne infromacije možete pronaći na web stranicama proizvođača ili kod domaćeg zastupnika.

Nautica portal