Premijera: Jeanneau Yachts 60

Najnovija jedrilica iz linije Jeanneau Yachts impresivna je, kako svojim potpuno novim izgledom, vrhunskim dizajnom, tako i inovativnim rješenjima.

 

Jeanneau Yachts 60 sailing

Savršene proporcije i elegantne linije kombiniraju se s pametnim rješenjima i mogućnostima prilagođavanja na zahtjev korisnika, što joj omogućuje prilagodbu svim stilovima krstarenja.

Modularni dizajn za personalizaciju

Jeanneau Yachts 60 osmišljena je kako bi u potpunosti ostvarila sve snove i očekivanja svojih vlasnika. Dizajnirana da bude u potpunosti personalizirana, kako u pogledu rasporeda, tako i u pogledu stilova plovidbe, Jeanneau Yachts 60 nudi brojne mogućnosti prilagodbe.

Omogućuje prijelaz s verzije “Mediterranean Sport” na verziju prilagođenu offshore jedrenju.

Jeanneau 60 LeisureJeanneau 60 Sport

Uz višestruki izbor unutarnjih i vanjskih rasporeda, ukrasa i opreme, nebrojene kombinacije omogućavaju svaku izvedbu Jeanneau Yachts 60 jedinstvenom. Dokaz tome je da je interijer dostupan u 19 različitih verzija!
Nova Jeanneau Yachts 60 stvorena je kombiniranjem iskustava stručnjaka iz Jeanneau dizajnerskog ureda, dizajnera interijera Andrewa Wincha i pod palicom tehničkog majstora Philippea Brianda.

Jeanneau Yachts 60 interior

Vanjština i unutrašnjost stvarani su korištenjem vrhunske tehnologije i opremljeni najkvalitetnijim materijalima. Ova jedrilica nudi vrhunsku udobnost i pokazuje optimalnu okretnost u svojoj klasi, svojom dugom vodenom linijom, pažljivo uravnoteženim volumenima unutrašnjosti i preciznom raspodjelom tehničkih detalja.

Jeanneau Yachts 60 cabin

Posebna pažnja posvećena je kvaliteti života na brodu, s namjenskim uređenim životnim prostorima za opuštanje, čitanje, blagovanje i sunčanje. Po prvi puta korišteno je rješenje kojim je kuhinja postavljena naprijed, na pregradi jarbola, kako bi se dobio izuzetno prostrani salon, dostojan većih jedrilica. Naravno, personalizacija pruža i opciju dodatne kuhinje u kokpitu.

Jeanneau Yachts 60

Motorni pogon je Yanmarov YH110CR Shaft Drive od 110KS s fiksnom trokrakrom propelom.

Više informacija i brošure dostupne su na Jeanneauovim web stranicama.

 

Nautica portal