Svjetske premijere iz X-Yachts škvera!

U danima od 15. do 17. siječnja X-Yachts škver otvara vrata izložbe brodova u njihovom „dvorištu“ u Haderslevu.

 

X Yachts X Power 33C 1

Foto: X-Yachts

Na ovoj predstojećoj izložbi njihovih plovila dogoditi će se dvije povijesno važne, u okvirima njihove tvrtke, svjetske premijere: jedrilice X56 koja je najavljena krajem studenoga i prvog motornjaka iz ovog škvera, poptuno novog X-Power modela; X-Power 33C koji je najavljen početkom prosinca.

Godinama su u danskom brodogradilištu X-Yachts razmatrali mogućnost proizvodnje motornih plovila, da bi upotpunili program i iskoristili znanje stečeno 40-godišnjom proizvodnjom izvanredno kvalitetnih brodova. Razmišljali su o motornim jahtama koje bi pridonijele ugledu njihovih jedrilica i ostvarile snove klijentele kojoj nije do jedrenja. Razmatrali su dvije opcije: pokrenuti razvoj brenda X-Power od temelja ili pronaći proizvod koji odgovarao njihovim kriterijima. Nakon iscrpnih i dugotrajnih analiza, odlučili su se za kupnju brodogradilišta HOC Yachts, koje je proizvodilo brodove najbliže njihovim odrednicama. U škveru smatraju kako akvizicijom kuće HOC njihov brend stječe upravo ono što mu treba. Prva dva modela bit će explorer i cruiser, koji su vrlo uspješno dizajnirani, krase ih beskompromisna kvaliteta, izuzetne plovne osobine, a povrh svega odlikuju se vrhunskom sigurnošću i ekonomičnošću u plovidbi. Dakako, pravi su eksponati inovativne tehnologije na području upravljanja i kontrole sustava – upravo po mjeri nautičara koji u svakom trenutku žele imati sve informacije potrebne za navigaciju bez imalo stresa.

 

X-Yachts X56

Foto: X-Yachts

 

Oba broda bit će službeno predstavljena 16. siječnja!

Otkrivanje X-Power 33C će se prenositi uživo, stoga ukoliko to događanje želite popratiti uživo kliknite ovdje da biste se uključili na livestream - 16. siječnja u 11:30 sati.

X Yachts X56

Foto: X-Yachts

 

Na izložbi će se moći razgledati i sljedeći modeli: X40, X43, X46, X49 i Xc 50.

X-Yachts X-Power 33C

Foto: X-Yachts

 

X Yachts X Power 33C 2

Foto: X-Yachts