Multihull of the Year 2023

Izbor za katamaran godine 2023. – evo tko su nominirani!

Žiri iz Multihulls Worlda i Multicoques Maga sastali su se kako bi odabrali kandidate za izbor vištetrupca 2023. Za ovogodišnje izdanje odlučili su ostaviti 4 kategorije, od kojih je jedna nova - Forever Green!
Fountaine Pajot Aura 51

Fountaine Pajot Aura 51 - prvi 6-kabinac u klasi 50 stopa

Aura 51 označava novu fazu u evoluciji asortimana katamarana za jedrenje škvera Fountaine Pajot iz La Rochella i njihovu želju da idu naprijed u svom ekološkom pristupu.
Grand Soleil 40 u Performance i Race izvedbama!

Grand Soleil 40 u Performance i Race izvedbama!

Novi Grand Soleil 40 ima sve karakteristike za ponavljanje velikog uspjeha GS 44, pobjednika posljednjeg ORC svjetskog prvenstva, istovremeno zadržavajući dojam stila, elegancije i sigurnosti prepoznatljiv u cijelom GS asortimanu.
Jeanneau Yachts 55

Jeanneau Yacht 55 - koncept bez presedana

Inovativna, odvažna i originalna, ova Jeanneau jedrilica Yacht 55 izravan je i beskompromisan odgovor na potrebe nautičara koji vole putovati i koji cijene ljepotu. Ova jedrilica nudi svijet u potpunosti izgrađen oko svojih vlasnika, usmjeren ka jedinstvenom iskustvu krstarenja.
Nautitech 44 Open

Nautitech 44 Open nudi puni komfor u potrazi za avanturom!

Novi stil s poboljšanjima usmjeren prema potrebama jedriličara, čije su vrijedne povratne informacije bile važan dio procesa projektiranja višetrupaca - nautitech 44 Open je katamaran koji su izgradili mornari za mornare!
Dufour 41

Dufour Yachts predstavlja svoj novi model - Dufour 41

Dufour 37 postigao je veliki uspjeh od predstavljanja prošlog rujna, sada Dufour nastavlja tim putem i predstavlja jedrilicu dužine od preko 12 metara koja će upotpuniti ponudu zamjenom modela Dufour 390 i 412.
Novi FJORD 41 XP s V12 vanbrodskim motorima

Novi FJORD 41 XP s V12 vanbrodskim motorima

Lakši, snažniji i brži - to je novi FJORD 41 XP. To je prva jahta serijske proizvodnje u svijetu koju pokreću dva izvanbrodska motora Mercury V12.
Excess 14

Excess 14 - prava mjera?

Cannes Yachting Festival 2022 bio je domaćin svjetskoj premijeri katamarana Excess 14. Ovaj katamaran rezultat je inovativne arhitekture i istraživačkog rada u potrazi za "out of the box" rješenjima.
Dufour 37

Dufour 37 predvodnik svoje klase u ponudi prostora

Dufour 37 izdvaja se od ostalih modela svojom veličinom, s velikim, svijetlim unutarnjim životnim prostorom, uključujući izuzetnu prednju kabinu, te vanjskim izgledom koji sadrži inovativnu palubu i vrlo lijep kokpit.
Oyster 495

Oyster 495 osvaja titulu European Yacht of the Year 2023 u kategoriji "Luxury Cruiser"

Jedrilica britanskog škvera Oyster Yachts s modelom Oyster 495 osvojila je titulu European Yacht of the Year 2023 u kategoriji "Luxury Cruiser".