Bavaria SR36 Open Top premijerno u Veneciji

Bavaria SR36 Open Top premijerno u Veneciji

Prvi inovativni novi OPEN TOP model BAVARIA SR36 proslavio je svoj službeni debi u jednom od najljepših europskih gradova, Veneciji. Sa svojim ravnim vjetrobranskim staklom, OPEN TOP kombinira savršeno otvoreno iskustvo vožnje sa zaštitom tvrdog krova.
Dehler 46SQ

Nova Dehlerova perjanica - Dehler 46SQ

Agilno rukovanje i svijet individualnog stila ispod palube, plus potpuno novi pristup svjetlu: elementi koji su oduvijek odlikovali Dehlerove SQ jahte sada su dostupni u novoj perjanici ovog njemačkog škvera.
Predstavljen Wellcraft 355

Predstavljen Wellcraft 355 - izgrađen kako bi pomicao granice

S Wellcraftom 355 prezentirana je nenadmašna svestranost Wellcrafta u offshore plovidbama u kombinaciji s inovacijama i performansama koje su dovedene u prvi plan.
Fountaine Pajot Samana 49

Fountaine Pajot Samana 59 poziva na uživanje u luksuzu!

Fountaine Pajot Samana 59 katamaran je koji jednostavno poziva i inspirira na uživanje u luksuzu uz Flybridge dimenzija koje oduzimaju dah... najveći u svojoj kategoriji!
Jeanneau Merry Fisher 1295 Fly

Jeanneau najavio dva nova modela motornjaka za sezonu 2023

Jeanneau je za sezonu 2023 najavio nove motornjake iz game Merry Fisher i Cap Camarat Merry - modele Fisher 1295 Fly i Cap Camarat 10.5 CC.
New YYachts Y8

Nova Y8 - više volumena uz još bolje performanse

Njemački škver YYachts s ponosom predstavlja svoj novi karbonski luksuzni krstaš Y8, dužine 80 stopa, kojega karakterizira više volumena i bolje performanse u odnosu na prethodnu verziju. 
Predstavljen Beneteau First 44

Predstavljen Beneteau First 44

Ova ljupka jedrilica, izvanrednog dizajna, danas je prirodna poveznica između modela First 36 i First 53. Kombinira performanse, eleganciju i udobnost zahvaljujući kvaliteti svoje opreme, koja nudi nenadmašan užitak u jedrenju.
Beneteau Oceanis Yacht 60

Beneteau Oceanis Yacht 60 - elegancija i luksuz na oceanu

Francuski škver Beneteau predstavio je novu perjanicu u svojoj gami luksuznih krstaša – Oceanis Yacht 60.
Elan Impression 43 - novi Elanov obiteljski kruzer

Elan Impression 43 - novi Elanov obiteljski kruzer

Više od 18 godina od lansiranja prvog Elan Impressiona, linija Impression bila je jedna od važnijih globalnih modela u segmentu obiteljskih kruzera. Ovi “moderni klasici” osvojili su brojne nagrade, a univerzalno su poznati kao pouzdani, laki za održavanje i plovidbu, sigurni, čvrsti i iznimno izdržljivi.
X-Yachts X49E

Predstavljamo novu, zelenu X-icu!

Predstavljamo novu X-Yachts  - X4⁹E koja svojim karakteristikama jednostavno zove na posezanje za novim i dalekim horizontima.