IV Trget kup & 12. Regata Barbanske Rivijere

IV Trget kup & 12. Regata Barbanske Rivijere

Jedriličarski Klubovi J.K. RUDAR iz RAŠE i J.K. DELFIN iz Pule organiziraju jedriličarske regate krstaša 4. TRGET KUP i 12. REGATA BARBANSKE RIVIJERE koje će se ove godine u suradnji klubova i općina održati 23. srpnja 2022. u Raškom zaljevu.
Swan Challenge 2022

Swan Toscany Challenge - Liga nacija

Martina di Scarlino bila je domaćin ClubSwan 50 i ClubSwan 36 koje su sudjelovale na Swan Tuscany Challengu. U terminu 26.-30.4.2022. zastupale su nešto manje od 11 nacija, a timovi su počeli skupljati bodove na račun svojih zemalja u žestokom natjecanju Lige nacija.
World Championship Class40

Nakon 10 godina ponovno kreće Svjetsko prvenstvo Class40

Borba za naslov Svjetskog prvaka Class40 2022. kreće se od ponedjeljka 13. do subote 18. lipnja u La Rochelleu (Francuska),
Melges24 Rovinj

Završena rovinjska regata iz snova - tri hrvatske posade u Top 4

Na premijernoj regati European Sailing Series u klasi Melges 24 u Rovinju na kojoj je nastupilo 30 posada iz sedam europskih zemalja pobijedila je talijanska posada Strambapapa.
Alinghi RED BULL RACING otkrio svoj jedriličarski tim

Alinghi RED BULL RACING otkrio svoj jedriličarski tim

Neizvjesnost je gotova - sada znamo članove posade koji su izabrani jedriti na Alinghi Red Bull Racingu. Oni su Švicarci, strastveni su, a ima ih 14.
CRO Megles24 - Jedriičarski spektakl u Rovinju

Rovinj domaćin jedne od najvećih 'one design' regata u povijesti Hrvatske

Svjetska jedriličarska elita stiže na Jadran, pa tako Rovinj postaje domaćin jedne od najvećih 'one design' regata u povijesti Hrvatske! Premijerna regata European Sailing Series u klasi Melges 24 na kojoj će nastupiti 30 posada iz sedam zemalja održava se od 1. do 3. travnja.
Fiumanka 2022

Zaplovite s Fiumankom u dane jedrenja, druženja i zabave

Polovicom lipnja u Rijeci se već više od dva desetljeća održava „Fiumanka“, jedriličarski događaj koji svake godine okupi brojne zaljubljenike u more i jedrenje, gospodarstvenike i medije. Rijeka i njezina luka postaju mjesto susreta mnogobrojnih nautičara na međunarodnoj jedriličarskoj manifestaciji koja u najsjevernijem jadranskom zaljevu, iz godinu u godinu okuplja velik broj jedrilica i jedriličara.
CRO Megles24 Cup Opatija

Ivan Kljaković Gašpić kralj kvarnerske bure

Rekordnih 15 posada iz Hrvatske i Slovenije, sjajno jedrenje po jakoj buri i pobjeda posade Universitas Nova u sastavu Ivan Kljaković Gašpić, Mia Kljaković Gašpić, Marin Golem, Šime Markić i Filip Miroić obilježili su treću regatu ovogodišnje CRO Melges 24 serije koja se jedrila u Opatiji.
Pula Sailing Week 2022

ACI partner PULA SAILING WEEKA

„Pula Sailing Week uspio je okupiti značajan broj sudionika, a ove je godine taj značaj eksponencijalno narastao, kako u lokalnoj zajednici, tako i izvan granica Lijepe Naše“
CRO Megles24 Cup

Festival jedara u opatijskom akvatoriju

Ovog vikenda opatijska rivijera domaćin je najboljim hrvatskim jedriličarima na regati Opatija CRO Melges 24 Cup, koju organizira Yacht klub Croatia.