Alinghi RED BULL RACING otkrio svoj jedriličarski tim

Alinghi RED BULL RACING otkrio svoj jedriličarski tim

Neizvjesnost je gotova - sada znamo članove posade koji su izabrani jedriti na Alinghi Red Bull Racingu. Oni su Švicarci, strastveni su, a ima ih 14.
CRO Megles24 - Jedriičarski spektakl u Rovinju

Rovinj domaćin jedne od najvećih 'one design' regata u povijesti Hrvatske

Svjetska jedriličarska elita stiže na Jadran, pa tako Rovinj postaje domaćin jedne od najvećih 'one design' regata u povijesti Hrvatske! Premijerna regata European Sailing Series u klasi Melges 24 na kojoj će nastupiti 30 posada iz sedam zemalja održava se od 1. do 3. travnja.
Fiumanka 2022

Zaplovite s Fiumankom u dane jedrenja, druženja i zabave

Polovicom lipnja u Rijeci se već više od dva desetljeća održava „Fiumanka“, jedriličarski događaj koji svake godine okupi brojne zaljubljenike u more i jedrenje, gospodarstvenike i medije. Rijeka i njezina luka postaju mjesto susreta mnogobrojnih nautičara na međunarodnoj jedriličarskoj manifestaciji koja u najsjevernijem jadranskom zaljevu, iz godinu u godinu okuplja velik broj jedrilica i jedriličara.
CRO Megles24 Cup Opatija

Ivan Kljaković Gašpić kralj kvarnerske bure

Rekordnih 15 posada iz Hrvatske i Slovenije, sjajno jedrenje po jakoj buri i pobjeda posade Universitas Nova u sastavu Ivan Kljaković Gašpić, Mia Kljaković Gašpić, Marin Golem, Šime Markić i Filip Miroić obilježili su treću regatu ovogodišnje CRO Melges 24 serije koja se jedrila u Opatiji.
Pula Sailing Week 2022

ACI partner PULA SAILING WEEKA

„Pula Sailing Week uspio je okupiti značajan broj sudionika, a ove je godine taj značaj eksponencijalno narastao, kako u lokalnoj zajednici, tako i izvan granica Lijepe Naše“
CRO Megles24 Cup

Festival jedara u opatijskom akvatoriju

Ovog vikenda opatijska rivijera domaćin je najboljim hrvatskim jedriličarima na regati Opatija CRO Melges 24 Cup, koju organizira Yacht klub Croatia.
Swan Challenge 2022

Swan Toscany Challenge - Liga nacija

Martina di Scarlino bila je domaćin ClubSwan 50 i ClubSwan 36 koje su sudjelovale na Swan Tuscany Challengu. U terminu 26.-30.4.2022. zastupale su nešto manje od 11 nacija, a timovi su počeli skupljati bodove na račun svojih zemalja u žestokom natjecanju Lige nacija.
Prva regata Udruge hrvatskih skipera i članova posade

Prva regata Udruge hrvatskih skipera i članova posade

Prizivajući pozitivu i toplije dane, došlo je vrijeme za najavu proljetne regate, u organizaciji Udruge hrvatskih skipera i članova posade u suradnji sa JK Zenta, u terminu 18.-20.3.2022.
Melges24 Rovinj

Završena rovinjska regata iz snova - tri hrvatske posade u Top 4

Na premijernoj regati European Sailing Series u klasi Melges 24 u Rovinju na kojoj je nastupilo 30 posada iz sedam europskih zemalja pobijedila je talijanska posada Strambapapa.
2. Skradinska regata

2. Skradinska regata krstaša

U organizacijia jedriličarskog kluba Kon-Tiki sailing Croatia i ACi marine Skradin održati će se 2. skradinska regata u terminu 1.-2.4. (petak/subota), a nedjelja, 3.4. je rezervni dan.