Novi Garminov Fusion uređaj Apollo WB675

Garmin predstavlja novi 4-zonski kompaktni stereouređaj za ljubitelje brodova koji cijene vrhunsko audio iskustvo i slobodan prostor na komandnoj ploči. Novi Fusion stereouređaj nudi dodatnu audio zonu, dizajn i visokokvalitetan zvuk.

 

Garmin Apollo MS-WB675

Garmin, najinovativniji i najpriznatiji svjetski proizvođač nautičke elektronike, najavio je ažuriranu Fusion seriju Apollo novim izdanjem Apollo WB675 stereouređaja. Dizajniran kako bi ne bi zauzimao dragocjeni prostor na komandnoj ploči, WB675 nudi iskustvo audio zabave svjetske klase i mogućnost uživanja u vrhunskom zvuku u četiri odvojene audio zone.

 

Pojačajte trenutak ovim ključnim funkcijama

WB675 je napredni nautički stereouređaj s vrhunskom tehnologijom i funkcijama za one koji cijene vrhunsko audio iskustvo dok uživaju u životu na moru. Evo nekih od ključnih funkcija Garmin najnovijeg stereo uređaja:

  • Prilagođavanje audio zona - s tehnologijom Multi-Zone, WB675 pruža mogućnost dobivanja vrhunskog zvuka u više područja na vašem plovilu. Moguće je postaviti i prilagoditi četiri odvojene audio zone. Preuzmite potpunu kontrolu nad audiosustavom s integriranim Fusion žičanim daljinskim upravljačima i kompatibilnim Garmin višenamjenskim uređajima ili nosivim uređajima za nautičku upotrebu.
  • Maksimalna ušteda prostora prostora na komandnoj ploči - zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, WB675 se može jednostavno smjestiti unutar upravljačke konzole, pretinca za rukavice ili montirati potpuno izvan vidokruga, ostavljajući slobodan prostor na upravljačkoj ploči.
  • Streaming zvuka visoke kvalitete — WB675 ima mogućnost streaminga bez gubitaka kvalitete zvuka pomoću Apple AirPlay 2 kompatibilnog s Apple uređajima1.

Garmin Apollo MS-WB675

Novi proizvod, ista tehnologija i trajnost

WB675 posjeduje inovativnu tehnologiju, digitalnu obradu signala (DSP), koja optimizira audio signal koji se isporučuje Fusion sustavima za zabavu, što rezultira vrhunskom kvalitetom zvuka na svim razinama glasnoće i u svakom okruženju.

Dizajniran da izdrži ekstremne vremenske uvjete, WB675 strogo je testiran na slanu maglu, UV, vlagu i ekstremne temperature koje mogu uzrokovati mehanički kvar, pružajući bezbrižnost da će stereouređaj biti učinkovit i trajati u surovim morskim uvjetima. WB675 pokriven je trogodišnjim jamstvom.

Garmin Apollo MS-WB675

WB675 je sada dostupan po maloprodajnoj cijeni od 599,99 eura.

 

1 Kompatibilan s Apple MacBook računalima s M1 ili M2 čipovima i Apple tabletima i pametnim telefonima

 

Nautica portal