Raymarineov YachtSense Link 4G brodski ruter osvojio nagradu DAME

Višenamjenski brodski mobilni router YachtSense Link 4G, koji nautičarima pruža povezanost na brodu, osvojio je prestižnu nagradu DAME.

 

Raymarine YachtSense Link 4G
Raymarineov brodski router YachtSense Link osvojio nagradu DAME 2022. u kategoriji 'Pomorska elektronika i softver vezan uz more'. Ovaj inovativni uređaj višenamjenski je pomorski mobilni router opremljen Raynet Ethernet priključcima, mobilnom širokopojasnom vezom i ugrađenim Wi-Fijem. Nagradu, objavljenu tijekom međunarodne izložbe METSTRADE, dodijelia je stručna komisija sastavljena od osoba različitih profila koji su željeli prepoznati izvanredne proizvode, ocjenjujući cjelokupni dizajn, kvalitetu izrade, funkcionalnost i upotrebu opreme.

Gregoire Outters, generalni direktor u Raymarineu, rekao je: „Oduševljeni smo što smo proglašeni pobjednikom na dodjeli nagrada DAME 2022., stalno težimo isporučivanju sustava visokih performansi koji plovidbu čine manje stresnom, u čemu je povezanost na brodu ključna. Drago nam je što smo dobili priznanje za YachtSense Link, sastavni dio novog YachtSense ekosustava koji omogućuje potpunu integraciju na brodu i izvan njega za stvaranje pametne kuće na vodi.”

YachtSense Link omogućuje posadi i obitelji da povežu Axiom® zaslone, telefone, tablete i računala na objedinjenu mrežu na brodu. Automatski se prebacuje između Wi-Fi mreže marine i mobilne mreže kako bi osigurao da ste uvijek povezani. Korisnici također mogu kombinirati YachtSense Link s mobilnom aplikacijom Raymarine za daljinski pristup Raymarine mreži, uz dodatnu sigurnost daljinskog nadzora plovila GeoFence. YachtSense Link također ima niskonaponske digitalne kanale za prebacivanje/nadzor za kontrolu i nadzor električnih uređaja na brodu poput pumpi, baterija, rasvjete i više. 

Nautica portal