S novim LiveScope XR sustavom Garmin donosi revolucionarnu live-scanning sonar tehnologiju u ribolov

Garmin donosi revolucionarnu live-scanning sonar tehnologiju u ribolov s novim LiveScope XR sustavom, nova sonda nudi domete sonara uživo do 500’ u slatkoj vodi i do 350’ u slanoj vodi.

 

Garmin LiveScope HR

Ogranak tvrtke Garmin, najvećeg1 i najinovativnijeg proizvođača nautičke elektronike na svijetu, predstavlja LiveScope XR najnoviji dodatak svojoj nagrađivanoj liniji sonara za skeniranje uživo, sada s proširenim rasponom za dublje i otvorene vode. Uz izvrsnu oštrinu slike na malim i velikim udaljenostima istovremeno, LiveScope XR isporučuje slike ribe i strukture u stvarnom vremenu do 500’ ispred ili ispod čamca – što je preko 200% veći domet od najboljeg konkurentskog sustava.

 
Vidite više s proširenim rasponom

S optimiziranim dizajnom za dublju vodu, LiveScope XR ima proširene elemente tako da ribari mogu vidjeti male i velike udaljenosti u stvarnom vremenu. Ribari mogu vidjeti dalje oko i ispod broda – do 500’ u slatkoj vodi i 350’ u slanoj vodi – a funkcija Reverse Range omogućuje im da iskoriste više zaslona za prikaz ribe i strukture. Da bi vidjeli detalje bliže plovilu, Compress Range prikazuje pogled uživo s oštrim detaljima izbliza, dok još uvijek dopušta ribaru da u isto vrijeme drži na oku ciljeve koji su udaljeniji.

Sa sedam paleta boja koje mogu izabrati, ribari mogu vidjeti ribu i strukturu u živopisnom kontrastu i jasnoći. Kao i svi pretvornici LiveScopea, LiveScope XR je opremljen dodatnim senzorima koji mu omogućuju stalno prilagođavanje sonara da bi kompenzirao kretanje plovila, što znači da će čak i u teškim uvjetima ribari i dalje vidjeti stabilnu sonarnu sliku, čak i na većem dometu.

 

Jedan sustav, tri načina rada

LiveScope XR sustav pruža tri jedinstvene točke gledanja s jednim nosačem koji se lako može prilagoditi ribolovnim tehnikama i željama ribolovca, bez korištenja alata. Jednostavno okrenite sondu naprijed da biste uživo vidjeli što se nalazi ispred broda; usmjerite je prema dolje da biste vidjeli izravno ispod čamca; ili je okrenite na stranu pomoću priloženog držača da biste omogućili način rada 'odozgo prema dolje' koji je savršen za izviđanje otvorenih voda ili obala. Odaberite način rada LiveScope koji najbolje odgovara mjestu za ribolov i prikaz će se automatski promijeniti na kompatibilnom zaslonu Garmin uređaja za skeniranje2.

 

Nadogradnja na pGarmin PanoptixLiveScopeXR HR 5000rednosti LiveScope XR

Sustav LiveScope XR uključuje kompaktnu GLS 10 crnu kutiju s pretvaračem LiveScope XR LVS62 LiveScope XR LVS62, zajedno s cijevi motora za trolling i kompletom za montažu na osovinu, perspektivnim nosačem i jednostavnim plug-and-play konektorom Garmin Marine Network za jednostavnu instalaciju i integraciju s kompatibilnim uređajem za skeniranje. Uz besplatno ažuriranje softvera, LVS62 (prodaje se zasebno) može se dodati u postojeću crnu kutiju sustava LiveScope za korisnike koji žele nadogradnju.

LiveScope XR kompatibilan je sa širokim rasponom Garmin GPSMAP i ECHOMAP uređaja i kombiniranih jedinica; kliknite ovdje za cijeli popis kompatibilnih uređaja.

 Garmin PanoptixLiveScopeXR HR 4000

1 Na temelju prijavljene prodaje za 2021.
2 Kompatibilan sa serijom GPSMAP 8400/GPSMAP 8600 uređaja za iscrtavanje, GPSMAP x2 Plus, GPSMAP x3, ECHOMAP Ultra kombinacijama i ECHOMAP UHD 7” i 9” jedinicama

Garmin / Nautica portal