Garmin predstavio novi GHC 50 premium zaslono za GHP Reactor serija autopilota

Garmin, najveći i najinovativniji proizvođač nautičke elektronike, danas je najavio GHC 50, svijetli 5-inčni zaslon autopilota osjetljiv na dodir dizajniran za lakšu kontrolu i čitljivost svojih nagrađivanih GHP Reactor autopilota.

 

Garmin GHC 50 hero

Uz vrhunski industrijski dizajn i stakleni zaslon od ruba do ruba, GHC 50 se neprimjetno integrira s višenamjenskim zaslonima Garmin (MFD) kako bi stvorio elegantan i zadivljujući izgled za bilo koje kormilo.

Navigacija jednostavnim dodirom

Sa svijetlim 5-inčnim WVGA zaslonom osjetljivim na dodir bez odsjaja, GHC 50 čini konfiguriranje i upravljanje autopilotom jednostavnim i bez muke. Nautičari će imati koristi od jednostavnog za korištenje i interaktivnog sučelja koje omogućuje kontrolu smjera broda jednostavnim dodirom. GHC 50 komunicira s bilo kojim sustavom autopilota Garmin Reactor putem NMEA 2000, tako da se podaci o smjeru autopilota mogu lako dijeliti s drugim uređajima. Za dodatnu udobnost, korisnici čak mogu i bežično kontrolirati GHC 50 koristeći odabrane quatix nautičke pametne satove, Garmin daljinski upravljač za autopilot ili daljinski upravljač GRID 20.

Garmin GHC50

Novi Reactor autopilot paketi

GHC 50 je kompatibilan sa svim GHP Reactor autopilotima, uključujući nagrađivani Reactor 40-hidraulični autopilot sa Smartpump v2. Serija Reactor koristi poluprovodničku 9-osnu tehnologiju referentnog sustava smjera (AHRS) za vrhunske performanse držanja smjera, čak i u vodi, te nudi fleksibilne mogućnosti ugradnje koje zahtijevaju minimalnu količinu puštanja u rad i kalibracije. Novi Reactor autopilot paketi i corepackovi s uključenim GHC 50 sada će biti dostupni za sve verzije koje su se ranije prodavale s GHC 20.
Sada dostupan, samostalni GHC 50 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 6399,00 kn. Za više informacija posjetite garmin.com/marine, a da biste vidjeli koji je autopilot pravi za vas, pogledajte naš Vodič za autopilot.

Garmin GHC50

Napravljeni iznutra za život izvana, proizvodi tvrtke Garmin revolucionirali su život ribiča, mornara, pomoraca i ljubitelja plovila posvuda. Predan razvoju najinovativnije, najkvalitetnije brodske elektronike, najjednostavnije koju je industrija ikada poznavala, Garmin vjeruje da je svaki dan prilika za inovacije i prilika za nadmašivanje jučerašnjeg dana. Sedmu godinu zaredom, Garmin je nedavno proglašen proizvođačem godine od strane Nacionalne udruge brodske elektronike (NMEA). Ostali brodski brendovi tvrtke Garmin uključuju Fusion i Navionics.

Garmin / Nautica portal