Garmin quatix 7

Novi Garmin quatix 7 - pametan sat prvenstveno namijenjen nautičarima!

Napravljen za život na vodi i izvan nje, novi nautički GPS pametni sat ima uvijek uključen zaslon osjetljiv na dodir, sveobuhvatnu povezanost s nautičkom elektronikom tvrtke Garmin i dugotrajnom baterijom
Garmin LiveScope Plus

Garmin predstavlja LiveScope Plus s nizom poboljšanja

Nagrađivani sonar za skeniranje uživo nastavlja mijenjati uživanje u rekreacijskim ribolovu.
Lampuga Jetboards

Lampuga Jetboards izlaže na Palma 2022 Boat Showu

Lampuga, njemački proizvođač vrhunskih električnih dasaka za surfanje, predstavit će svoje inovativne jetboarde na Palma International Boat Show 2022. Zajedno s lokalnim partnerom Water Toy Center Mallorca, Lampuga će biti prisutan na štandu B10.
Garmin Boat Switch

Novi Garmin Boat Switch

Novi Garmin Boat Switch nudi vrhunske funkcije za digitalno prebacivanje funkcija za više nautičara nego ikada prije. Sve-u-jednom digitalno rješenje koje pokreće EmpirBus, smanjuje oslanjanje na fizičke tipke i prekidače, što omogućuje lakšu kontrolu i rad funkcija na brodu.
Garmin Descent G1

Garmin Descent G1 namijenjen roniocima

Descent G1 dopunjava popularnu Garmin seriju ronilačkih računala s novim robusnim dizajnom i opcionalnim solarnim punjenjem, omogućavajući njegovo korištenje u svim podvodnim i kopnenim avanturama uz više načina praćenja ronjenja, praćenje zdravlja, sportske aplikacije i produženo trajanje baterije.
Awake RÄVIK S 22

Stigao je Awake RÄVIK S 22

U Awakeu uvijek idu naprijed, stalno se poboljšavaju i unapređuju, svakodnevno nastavljaju pomicati granice izvrsnosti. Potpuno novi RÄVIK S 22 dokaz je tome.
Suzuki DF140B / DF115B / DF100C

Suzuki za 2022. predstavio nove modele vanbrodskih motora

Suzuki je za 2022. proširio svoju ponudu za tri nova modela vanbrodskih motora - DF140B, DF115B i DF100C. Ovi potpuno novi vanbrodski motori zamjenjuju dosadašnje modele DF140A, DF115A i DF100B.
Mirage iTrek 14 Duo

Predstavljamo Mirage iTrek 14 Duo!

Ovaj tandem kajak na napuhavanje redizajniran je s poboljšanjima konstrukcije za povećanu izdržljivost i manju težinu za jednostavan transport.
Simrad NSX

Simrad predstavio novi MFD - Simrad NSX

Simrad Yachting predstavio je svoj novi multifunkcionalni zaslon (MFD) - Simrad NSX.
JOY Self Tailing Cleat

Inovativna bitva

Može li bitva razviti u zaista inovativan proizvod? Kada smo je vidjeli prvi puta, dojam je bio da se radi o zaista originalnom i korisnom izumu i začudilo nas jeda se nikada prije nije pojavilo ništa slično. Odsnono, možda i i je, ali mi za to ne znamo.