Navela postala Elanov ekskluzivni dobavljač Yanmar motora

Nakon 10 godina uspješne suradnje s Navelom, Yanmarovim distributerom motora, Elan je odlučio imenovati njihovim ekskluzivnim dobavljačem dizelskih motora za svoje jahte.

 

Elan Yachts Navela Yanmar

“Uvijek nastojimo napraviti najbolje moguće jedrilice za naše kupce, a stalna poboljšanja ključan su način za to. Yanmar Motors ima odlične performanse, vrlo je pouzdan, i što je najvažnije, buduća vizija tvrtke usko je usklađena s našom. Zato s ponosom objavljujemo da će Navela biti ekskluzivni dobavljač dizelskih motora za naše jahte”, kaže Marko Škrbin, direktor Elan nautičkog odjela

Ana Čalić, voditeljica marketinga i poboljšanja, Navela doo dodala je: „Mi kao Navela, ponosni smo što svoju suradnju s Elanom stavljamo u okvir ekskluzivne opskrbe. Elan je naš klijent od 2012. godine i uspješno objedinjujemo dva proizvoda visoke kvalitete. Unutar ovog novog ekskluzivnog zastupstva, Elanu ćemo pružiti najcjelovitije rješenje na tržištu i osigurati da krajnji korisnik dobije nezamjenjivo iskustvo i stalnu globalnu podršku mreže Yanmar.”

Ova odluka važan je korak naprijed u stvaranju uspješnih i obogaćujućih iskustava za Elan nautičare, što je i dalje glavna misija Elan Yachts.

Elan Yachts / Nautica portal