Pilatus

Nastavlja se potraga za preostalo dvoje članova posade talijanskog tegljača

Akcija traganja i spašavanja, koju zajednički predvode Središnjica za traganje i spašavanje MRCC Rijeka i MRCC Roma, za preostalo dvoje članova posade talijanskog tegljača „Franco P“, koji je potonuo u srijedu navečer, nastavlja se i dalje.
Croatia Boat Show

Zimski popust 10% + 20% za izlagače!

Organizatori međunarodnog sajma nautike Croatia Boat Show za svoje 22. izdanje nude dodatni zimski popust svim zainteresiranim izlagačima.

Croatia Boat Show

22. Croatia Boat Show održava se 26-30. travnja 2022., a organizatori su ponudili ostvarivanje dodatnog, zimskog popusta od 10% + 20% za prijave i uplate do 15. veljače 2022.

Sve informacije dostupne su na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobilni broj +385 91 6012802!

Nautica portal

Pronađena tijela tri člana posade talijanskog tegljača „Franco P“

Tijekom potrage pronađena su tijela tri člana posade talijanskog tegljača „Franco P“, a nastavlja se akcija traganja za preostalo dvoje članova posade.
Izbor za najljepšu drvenu brodicu 2022.

Izbor za najljepšu drvenu brodicu 2022.

S namjerom poticanja drvene brodogradnje i održavanja drvenih brodica, Županijska lučka uprava Crikvenica sedmu godinu zaredom izabire najljepšu drvenu brodicu na području svoje nadležnosti.
franco P

U tijeku potraga za pet članova posade talijanskog tegljača „Franco P“

U tijeku je koordinirana akcija traganja i spašavanja za pet članova posade tegljača „Franco P“, nestalih uslijed havarije koja se u noćnim satima, u srijedu, dogodila na crti razgraničenja područja nadležnosti traganja i spašavanja Hrvatske i Italije.
Sanacija obalnog zida u luci Čeprljanda na otoku Ugljanu

Sanacija obalnog zida u luci Čeprljanda

U tijeku su radovi na sanaciji obalnog zida u luci Čeprljanda na otoku Ugljanu.
Awake Euro Tour 2022!

Awake Euro Tour 2022!

Awake Team kreće na godišnji predsezonski Euro Tour, gdje će upoznati partnere i prijatelje, snimati sadržaje i najvažnije, boardati!
Okrugli stol o korištenju pomorskog dobra

Okrugli stol o korištenju pomorskog dobra

Među vodećim domaćim stručnjacima na okruglom stolu „Turistički i nautički sektor u svjetlu gospodarskog korištenja pomorskog dobra“ sudjelovao je i direktor ACI-ja, Kristijan Pavić
Hanse Yachts hr web stranice

Hanse Yachts ima nove hrvatske web stranice

Splitski Croatia Yachting d.o.o., službeni zastupnik Hanse Yachts, objavio je kako je izradio potpuno nove web stranice s ciljem boljeg informiranja svih potencijalnih i dosadašnjih klijenata.
X-Yachts X-Power

Veliki interes za X-Powerom

U danskom škveru X-Yachts s izrazitom radošću pozdravljaju veliki interes za kupaca za njihovim X-Power modelom motornog broda.
Elan Yachts Navela Yanmar

Navela postala Elanov ekskluzivni dobavljač Yanmar motora

Nakon 10 godina uspješne suradnje s Navelom, Yanmarovim distributerom motora, Elan je odlučio imenovati njihovim ekskluzivnim dobavljačem dizelskih motora za svoje jahte.

 

Elan Yachts Navela Yanmar

“Uvijek nastojimo napraviti najbolje moguće jedrilice za naše kupce, a stalna poboljšanja ključan su način za to. Yanmar Motors ima odlične performanse, vrlo je pouzdan, i što je najvažnije, buduća vizija tvrtke usko je usklađena s našom. Zato s ponosom objavljujemo da će Navela biti ekskluzivni dobavljač dizelskih motora za naše jahte”, kaže Marko Škrbin, direktor Elan nautičkog odjela

Ana Čalić, voditeljica marketinga i poboljšanja, Navela doo dodala je: „Mi kao Navela, ponosni smo što svoju suradnju s Elanom stavljamo u okvir ekskluzivne opskrbe. Elan je naš klijent od 2012. godine i uspješno objedinjujemo dva proizvoda visoke kvalitete. Unutar ovog novog ekskluzivnog zastupstva, Elanu ćemo pružiti najcjelovitije rješenje na tržištu i osigurati da krajnji korisnik dobije nezamjenjivo iskustvo i stalnu globalnu podršku mreže Yanmar.”

Ova odluka važan je korak naprijed u stvaranju uspješnih i obogaćujućih iskustava za Elan nautičare, što je i dalje glavna misija Elan Yachts.

Elan Yachts / Nautica portal

Kaštel Stari novi porat

Kaštel Stari ima novi porat

Pogledajte najprije sve slike za koje se potrudila firma Garber media, tako da ne morate ništa ni čitat. Kao da nema više Kaštel Starog. Morat će promijeniti ime. Barem „Novi porat, Kaštel Stari“. Jer iako je Kaštel Sućurac glavni Kaštel kao Washington, onda je Kaštel Stari kao New York. Ni prije nije bilo Kaštelana koji u hordama nisu stizali u Kaštel Stari.