Ceresit Stop Vlazi: Riješite se neugodne vlage na brodu!

Brodovi su vrlo osjetljivi na vlagu, jer sol privlači vlagu koja se zavuče na teško dostupna mjesta i ostane neprimijećena, a njezine neugodne posljedice uočimo tek kada je šteta već učinjena

Sponzorirani članak

Foto: Henkel / Ilustracija

 

Da li Vam se ikada dogodilo da se nakon dužeg vremena ili neaktivnog zimskog razdoblja vratite na brod, otvorite vrata unutrašnjeg prostora i – osjetite neugodan, ustajali miris vlage? Još kada vlagu prate nakupine plijesni na drvenim površinama, unutarnjoj oplati, toaletnom prostoru ili na tekstilnim presvlakama u kabinama, situacija je ravna katastrofi, jer je tvrdokornu plijesan vrlo teško ukloniti. Uz to, boravak u tom prostoru izuzetno je opasan po zdravlje, posebno po dišne putove posade.

 

Ceresit.360.3Brodovi su vrlo osjetljivi na vlagu, jer nakupine soli privlače vlagu koja se ponekad uvuče na teško dostupna mjesta i ostane neprimijećena prilikom pripreme plovila za zimovanje, a njezine neugodne posljedice primijetimo tek kada je šteta već učinjena. Tada je potrebno uhvatiti se ukoštac sa sanacijom nastale štete. Kondenzacija na unutarnjim površinama, korozija metalnih dijelova i nakupine plijesni neugodne su posljedice prisutnosti prekomjerne vlage, a neugodni miris koji vlaga razvija gotovo je nemoguće ukloniti.  

 

No, i za taj problem postoji rješenje! Kada je vlaga Vaš najveći neprijatelj, učinkoviti odvlaživač zraka Vaš je najveći saveznik. Odvlaživači zraka Ceresit Stop Vlazi odlično su rješenje, jer upijaju prekomjernu vlagu u prostoriji kroz ultra upijajuće punjenje. Patentirana tehnologija neutralizira neugodne mirise i učinkovito uklanja neugodne probleme nastale prekomjernom vlagom.

 

Primjena odvlaživača zraka Ceresit Stop Vlazi vrlo je jednostavna: stavite jednu tabletu u uređaj (osnovni uređaj, Aero 360 ͦ ili Pearl odstranjivač vlage) te ga postavite u željeni prostor. Tableta će trajati 3 mjeseca, a uređaj će sakupljati prekomjernu vlagu iz prostora i pohranjivati je u spremnik u donjem dijelu uređaja. Spremnik se jednostavno prazni. Ovaj jednostavan i vrlo efikasan uređaj omogućit će Vam miran san i sigurnost da po povratku na plovilo u kabini nećete naići na ružne i opasne nakupine vlage i plijesni.  

 


Saznajte više o suvišnoj vlazi na www.stopvlazi.hr

 

Henkel