Dragi forumaši,
prije svega želim zahvaliti Maloj od portala na dosadašnjem trudu i radu te ujedno želim izraziti veselje što i dalje ostaje prisutna na forumu.

Također, svima vama zahvaljujem na dosadašnjem doprinosu i aktivnosti te vas ujedno pozivam i dalje na aktivan doprinos sadržaju na forumu jer bez vašeg aktivnog sudjelovanja forum zapravo gubi smisao i postaje nešto poput groblja na koje ponekad netko navrati, ali ne s radošću već s određenom sjetom i prisjećanjem na neka prethodna vremena.... a ploviti će se i dalje, regatavati će se i dalje, i dalje se kupuju i prodaju brodovi, popravljaju se motori i oprema... ni jedan dan na moru nije isti. Stoga mislim da tema ima i dalje napretek, pogotovo tijekom ovih zimskih dana koji su nas, pored ove pandemije, prikovali uz ekrane i više nego što bismo htjeli.
Kontinuitet foruma ovisi o angažmanu svih nas i razmišljanjima koja želimo dijeliti s drugima. Ponekad ćemo se u razmišljanjima i razilaziti, što je posve normalno, ali se nadam da ćemo svoje argumentacije iznositi na civiliziran način, pritom cijeneći i uvažavajući sve sudionike rasprave.
Ja sam svemu ovome pristupio pomalo altruistički, cijeneći sve što forum sadrži, ne samo sadržaj već i vas, drage ljude, stoga ću beskrajno cijeniti i vaš budući doprinos forumu, bio to tekst ili slika, bio to savjet ili pitanje.
Idemo dalje i dobro more svima!
Mali od portala