Nisam ja mislio nikoga s nikim prikazivati. Meno onako dođe volja nešto reći, a ne uvijek pisati, pa se probam tako izraziti.
To meni za trening, terapiju, ali i za ponešto poručiti, iako to vjerojatno nikom nije razumljivo, ili? možda ponekog piknem pa ga malo i "zaboli".
Neka ga, ponekad prstohvat začina i soli čini hranu ukusnijom.

Naravno da se to mnogima ne sviđa, kao eto onom gore; pretpostavljam, kako je napisao, mislim da se zove nešto kao "Kanfanar", a da ni jedan post ne može bez slike.
To bi trebala biti karikatura, amaterska, onako bez veze, a sve zato da bi i taj i poneki drugi reagirali na neki način pa da se forum malo pokrene. A ne da:
"mentalitet, bezvoljnost, malodušnost, bezidejnost, nezainteresiranost, Fejsbook i co, nasljeđe bivšeg sistema, nekultura izražavanja i tako dalje" caruju našom dušom i da i dalje budemo takvi kakvi smo uglavnom postali. To ne samo na ovom forumu, to u cijeloj nam državi.

Dugo, jako dugo čekali pa dočekali, ustvari izborili se, a ne znam od čega umorili se, bezvoljno klonuli, nekim drugima ponovo se poklonili

.
Pa se vi mislite, da ne izmišljam neke nove karikature.
A što se tiče onog magarca i onog koji ga vuče; ja Pjera ne poznajem, a i da, ne bih ga uspoređivao ni s livim ni desnim, iako bi mnogima desnima bio kompliment usporediti ga s livim, jer magarci nisu blesavi nego se ponašaju po prirodnim zakonima, što onaj, (odnosno desni na karikaturi) i njegov rod to ne rade.
Pa kako ti zaključiš Damire.