Srpanj 16, 2020, 23:07:38 »
Brod gori i sada dok ovo pišem (Srpanj 16, 2020, 23:07:38 ). Ne znam koliko se o tome kod nas piše, pa ću svejedno napisati samo kratko koliko više znam, jer ja se probam informirati okolo naokolo.
Na brodu je još 1 ooo ooo galona goriva, a to bi bilo 2,7 ooo ooo (milijuna) litara goriva, koje navodno nije u opasnosti. Na brodu je bilo 160 članova posade, ostalih 840 su bili odsutni, jer je brod bio upravo još u remontu.
Kaže se da je brod bio popunjen svom posadom, bilo bi mnogo više žrtava, a s druge strane se kaže da bi se brod pod punom posadom mogao sam pogasiti požar, jer su tako trenirani, ali u ovom slušaju višestruko posadom smanjeni.
Na brodu su dva ista protupožarna zaštitna sisteme, halonom, plinom koji je inače zabranjen jer uništava ozonski omotač (?), ali je nekim vojnim brodovima dozvoljeno.
Jedan sistem, to jest krug je bio isključen jer se na njemu nešto radilo i nije bio za upotrebu, drugi ne mogu točno reći jer mi se od mnoštva podataka sve momentalno smotalo. Ali osobno sam uvjeren da je jednostavno brod bio posadom potkapacitiran i mnoga "borbena" mjesta jednostavno nisu mogla malim brojem funkcionirati kako treba, ili uopće nisu mogla biti u funkciji.
Navodno je požar izbio u nekoj kanti gdje su bile upotrebljene krpe (stupa, kučina) za čišćenje. No nu, sve usijano (navodno i do 1ooo˚C a oni znaju gdje je požar izbio), ali je pretpostavkom i moglo doći do zapaljenja.
Mislim da se je tu radilo o šlampavosti, i nereagiranju, o ne biti na svojim borbenim položajima, a jer posada praktično nije bila na brodu i da brod neće više nikada zaploviti, te da pisanje o nekim napadnom brodu za prijevoz amfibija, je jako čudio jer je to jednostavno manji nosač aviona/helikoptera i za desantno jurišnu upotrebu, dakle i za druge namjene.
Dok ovo pišem, brod i dalje gori i nadam se da kako kažu ta ogromna količina goriva neće eksplodirati, a manjih eksplozija je već bilo mnogo.