Kako ja uopće ne komuniciram (stručno) s drugim kompjuterašima, niti ovdje, niti u HR, sve o kompima probam i naučim sam (koliko skapiram

), tako da se i ne znam stručnije izražavati, ali kad zatreba, onda probam i slikovito, kao sada:
Ja imam monitor s 1900x900 valjda piksla(?), i nije neki prastari, ali mu je takva rezolucija, mislim da maksimalna (?) i smatram da i nije zastario.
Pa je ovo normalna 100% slike:
Dobro slike su takve stavljene, a da bi se mogle povećati se mora na njih kliknuti:
Pa se pojavi prevelika slika i moram pomicati ove "điđe" (ili kako se to veš po naški kaže?), a da bi onda vidio sliku u nastavcima, dakle ne u jednom komadu.

Naravno da se nađem, smanjim cijelu ekran sliku, ovaj put na 80%.
Pa se pitam čemu sva ta zafrkancija? Ionako je propisano 800 piksla u dužinu i onda nema nikakvog problema, a ove slike su ne znam kolko, ali prevelike.
Pa kad moderatori uopće ništa ne rade, zašto se sami ne potrudimo pridonijeti preglednosti?.
Isto kao i postavljanju tema posvuda, a za ovu temu bi bilo u "Ekologiju", pa da se te vrlo važne teme čitaju objedinjeno, to jest da se sve pročitaju na jednom mjestu.
Možda bi se time više doprinijelo da u "čuture" uđe više ekološke svijesti.