Huh ima tu što da se piše; odgovara; reagira na napisano.
Pa da počnem od onog što nije o meni, a ja bi isto htio da sam o oka kao što „more“ zaključuje da je Damir bio.

Blago si ga tebi Damire, to da si puno boravio u društvu, da ne bude žena, nego ću u ovom slučaju napisati u društvu DAMA

.
Ja nisam nikada nikom zavidan, ali u tvom slučaju bih volio da se to i meni desilo, a jer su govorili, ustvari dame su govorile da sam dečko (to drugima kad nisu bile samnom) o oka. Samo kvaka je bila da ih na mojim morskim putovanjima nije bilo uopće, pa ja ostao lišo.
To lišo, ja, a tek one kojih nije bilo, tek što su one propustile

.
Koliko se sjećam, jedna je bila, i to na brodu dva tjedna i ne da je bila nezagrijana, ne nego je na brodu bila i moja zakonita, brod samo 10 metra a ja kako god se zezam i šaljivo (možda) pišem, moralan

.
Tako kako vidim da si reagirao Damire, uvjeren sam da nisi „odmuđen“, ali da su se ipak sasušila

.
Za utjehu, onima koji ih još slučajno imaju nije bolje, a zaključujem polazeći od sebe

.
Da prije nego se ponekad istrčiš, pogledaj smaje. Ja počesto stavim ponekoga, pa iako i ne znam koji čemu služi, ali ovaj :laughing7:mi dođe kao zezanje, a ovaj

da otprilike tako mislim.
Evo to je bilo tada, ma pravio sam se da ne vidim, ustvari na provu nisam htio ići:
[img]https://
ps.:Nisam ni vidio ono o jutru i večeri kad je tko pametan, a ako to mene ide, priznajem da nisam pametan ni ujutro, a do navečer se ne stignem opametiti, pa mislim da tu tvoju „parolu“ i dalje zadržiš u svom vlasništvu

.