Naravno da bi se to trebalo spojiti, ja niti znam, mogu ali i ne znam gdje je to na forumu, pa zna se ko to zna i može.
A da je tema, (ne samo ta) zanimljiva, "se veda", samo treba netko mućnuti glavom, dati si malo truda, i da vidiš koliko će se pratiti. A i siguran sam Leo zna te dečke, i umjesto da stavlja svu tu silu slika, lijepih motiva u svakom slučaju, način aktivnosti malo promijeni. Naravno da sve bude popraćeno i slikama, ali malo rjeđim postavljanjem.
Eto imamo i drugih zlatnih i blizu zlatnih, ali i aktivnih sportaša, Nije sve u lijepim motivima, mahanju krilima i td, toga stvarno ima dosta, ali ne i popričati o tim osobama, kako "more" piše, i o njihovom ćaći, ali i novoponovljenim zlatnjacima isto bračom, iako ne jedre, ali plove "mahajuči" veslima.
Upravo je završena regata na Neretvi do Ploča. I oni plove i to je povezano na neki način s nama. Niko ni da zucne, osim ako ja nisam obratio pažnju da je netko stavio, zamisli si "mornarčino" link na tu dogodovštinu.
Da se bude aktivnije na forumu, eto, (nisam ni očekivao istini za volju) otok Vrgada, divan otok, kupili si sami katamaran da budu kvalitetnije povezani sa Zadrom. Zar to ne bi bilo bar malo zanimljivo našim članovima, a i u ovom slučaju Leotu za pokazati. Da sam ja u stanju otputovao bih naprimjer na Vrgadu, ne samo zbog tog katamarana (samo njega bi poslikao bar u Zadarskoj luci), jer je Vrgada, ali i svi otoci tamo i ne samo tamo imaju što da pokažu i o njima se može dosta napisati. Ma da marinerima dođeš na brod, i kažeš da bi malo poslikao za pokazati ne vjerujem da te ne bi poslužili u svakom pogledu. Ovako jedno veliko bezidjestvo, monotonija.
No tako nam je u cijeloj zemlji, kad i ako se trgnemo, konkurencija je već u trku. Ako se uopće trgnemo.
A ono se samo nagomilavaju desetine slika, sve ustvari na jedan se isti kalup i od ljepote više ti se i ne gleda
ps.Mene osobno je spomen Vrgade štrecnuo, jer i tamo me vežu neke uspomene.
Ali kad već, nebih mogao prestati, jer me uspomene vežu posvuda.