Konacno!

Autor karlo, Srpanj 29, 2018, 01:58:28 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

karlo

Da se i ja pohvalim! Nakon dvije godine potrage, konacno danas prvi put dizem jedra na Elanu 19! Stigao je iz Italije gdje je jako malo koristen i to na jezeru. Da nije bilo ovog foruma, bilo bi puno teze. Hvala svima koji su pomogli :)

Damir s

Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Mala od portala

?estitam, Karlo, guštaj na brodu!!!  :blob7:

I napiši koju rije? o iskustvima na prvom jedrenju.
?ovjek mora napraviti ono što ?ovjek mora napraviti.  Žena mora napraviti ono što on ne može. (Rhonda Hansome)

booky

geronimo vt

Puno sre?e i ljepih trenutaka :hello2:

Leo

Puno guštsnja i dobrog vitra sa velikim malim brodom ⛵

more

Koju opremu ima i približno koliko je koštao?

karlo

Ima glavno jedro I genovu, jarbol je 7,80. Ispravna pomicna kobilica, tapiciran je tvornicki. Proizveden 1990., a od toga stajo u garazi zadnjih 8 godina. Koristen na Lago di Garda. Nikad nije  farban I opcenito je u dobrom stanju.
Cijena u Itl 1900â,¬, transport 550â,¬ (unajmio auto s kukom I prikolicu), boleta 16 â,¬, upis I registracija120 kn. Motor je moj stari tomos 10, privremeno :)
Fotke za koji dan

skipper_zg

Škola Jedrenja, Regate - Najam brodova

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr

more

Citat: karlo  u Srpanj 31, 2018, 10:49:09 POSLIJEPODNE
Ima glavno jedro I genovu, jarbol je 7,80. Ispravna pomicna kobilica, tapiciran je tvornicki. Proizveden 1990., a od toga stajo u garazi zadnjih 8 godina. Koristen na Lago di Garda. Nikad nije  farban I opcenito je u dobrom stanju.
Cijena u Itl 1900â,¬, transport 550â,¬ (unajmio auto s kukom I prikolicu), boleta 16 â,¬, upis I registracija120 kn. Motor je moj stari tomos 10, privremeno :)
Fotke za koji dan

HVALA! Upravo nevjerojatno jeftino (1900 euro)!