Cijene vezova u marinama,lu?icama,sidrištima...........

Autor level gaga, Lipanj 19, 2013, 03:49:37 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

level gaga

Istra: Brod na moru, a sidro mu je ?i?arija

level gaga

Moli bih sve one koji znaju cijene po drugim marinama , privezištima i sidrištima da to podijele sa forumašima.
Broj tel. i mob. , pojedinih marina zbog rezervacije mjesta,ako je mogu?e. Broj vezova ? Sigurnost itd?

rap

30.05. d0 02.06., jedrilica od 46 stopa, cca:
- vela luka, kor?ula - 320 kn
- stari grad, hvar - 320 kn
- maslinica, šolta - 650 kn - marina

level gaga

:thumbsup: Ako znaš ?ije su marine ili druge informacije, dobro su došle.(broj vezova,voda, struja,snabdijevanje itd.) :icon_salut:

rap

- vela luka - gradski vez, struja i voda, wc i tuš negdje daleko (marinero veli na 100 - 200, pa nismo ni išli pogledati)
- stari grad - isto gradski vez, struja i voda
- maslinica - nova marina "martinis marchi", jako lijepo, uz primjedbu da šteta koliko je novaca potrošeno, a uspjeli su složiti samo tri tuša i wc- a - ?udan projekat

telefonske brojeve nemam, marina ima i na internetu. broj vezova otprilike u marini do 50, gradski vezovi možda do 30 - bilo je prazno, pa je teško procijeniti

level gaga

estan

Ja sam u Starom Gradu i Vela Luci do sada uvijek pla?ao 100 kn za vez na bovi za jedrilicu do 7 m. Ne znam je li na obali skuplje i odnosi li se cijena na ve?u jedrilici ili je i op?enito poskupilo?

rap

pa na obali je uvijek skuplje. muring, struja, voda. i ra?una se po dužini broda.

Eventum

Bova u Veloj stupici na Žirju - 100kn za Elan 333 (9,99m)

level gaga