prozori f4 nautika

Autor verso, Prosinac 12, 2009, 11:23:25 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

verso

jeli ih je tko kad kupio kod unimara ili negdje drugdje ?
potrebujem ih po mjeri  za galeba/nadkabina, pa me zanima ako tko ima neku okvirnu cijenu i da li je tko imao problema ako je natkabina zakrivljena? kako to prati prozor?
?emu tuga,?emu bol....kad postoji alkohol....!!!

Trogirski zet

Ja sam za stari brod prije nekoliko godina kupio prozore, ra?ene po mjeri u Zadarplastu. http://www.zadarplast.hr Rade ih od aluminija i kaljenog stakla, vrlo solidne kvalitete, mogu biti obojana i sl.  happy0034
Do nekog radijusa se može naru?iti i zakrivljeno staklo. Sve to naravno podiže cijenu. Mislim da sam platio prozore za natkabinu oko 1500 Eura (dva prednja jako malo zakrivljena i dva bo?na na klizno otvaranje, kaljeno staklo, obojano, aluminijski okviri, ugradnja). Vidi slikicu:

Pomalo....

verso

da, nisu losi..ali nekako su mi oni f4 lijepsi...jedino me jebe sto se rade u ITL pa sta ako ne bude odgovaralo...uvijek neki milimertar negdje fali :-)
nesluzbeno sam se informirao, mislim da ovi f4 za moju nadkabinu dojdu cca 12000 kunelica...
?emu tuga,?emu bol....kad postoji alkohol....!!!

Dario

imam ti ja na barci od zadarplasta za natkabinu pa mozes ici pogledati

grafit

Citat: verso  u Prosinac 12, 2009, 11:23:25 POSLIJEPODNE
jeli ih je tko kad kupio kod unimara ili negdje drugdje ?
potrebujem ih po mjeri  za galeba/nadkabina, pa me zanima ako tko ima neku okvirnu cijenu i da li je tko imao problema ako je natkabina zakrivljena? kako to prati prozor?
[/
išao sam u tu tvornicu u italiji ona je iznad brescie ali sa komadom odlijevka prozori su vrhunski ako ho?eš mogu ti na?i mail i telefon ]

Filo99

jazavac

@Filo99
To je neki brodski program? Ili link krivo baca?
Za dvadeset godina, biti ?eš više razo?aran s onim što nisi napravio od onoga što jesi napravio. Zato otpusti konope. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati vjetar u svoja jedra. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj.â€" MARK TWAIN