ne pratis sto se zna dogadjati na Karibima a ja sam ti proveo tamo par godina i dobro znam kako smo znali izgubiti par desetaka auti sa palube koji kontejner sto se otkinuo a to ti je jako opasno da se brod prevrne. Ja znam sto je nevrijeme na moru iz licnoga iskustva i priznajem mene zna biti strah jer respektiram more i vrijeme. .
ine
Koji kurac ću pratit vrime na karibima a tamo se ne namjeravam u skoroj budučnosti se sidrit i skiperavat.
a "nevrijeme na moru iz licnoga iskustva" o tome nemam pojma a ako si mislija "nevrijeme na moru iz osobnog iskustva" tada skupilo se nešto osobnog iskustva
Moj dmetre:
Pa ja ti pratim vrijeme kako je u Hrvatskoj iako zivim u Belgiji

Dosta citam novine iz citavoga svijeta i ako vidim nesto interesantno pogledam i vrijem cisto iz znatizelje a na Karibima se jako puno dogadja sto se tice brodova , jedrilica i dogadjaja tako da sam kod njihovih novosti cesti gost i nostalgija. A nekada sam po Karipskim otocima zivio jer smo imali tamo 3 broda koji su znali ici u Wiljemstad na dokovanje A poslje smo tamo krcali bitumen (asfalt) za Evropu i Afriku (sto je bio zivot tamo a ja mlad)
Australija i Novi Zeland su mi isto jako intersantni sto se tice jedrenja A kada pratim regate posebno me radi meteo uvjeta interesira pacifik. A sto ces svatko ima neke svoje prioritete a ja u penziji radim i uzivam