Sport > Jedrenje

Nova olimpijska klasa - pučinsko jedrenje za mješoviti par

(1/7) > >>

pelig:
Ako sam dobro razumio z Olimpijske igre u Parizu 2024 se uvodi nova klasa u jedrenju (umjesto Finna?) - pučinsko jedrenje za mješoviti par. Moram priznati da mi se ideja jako dopada. Navodno da će se jedriti tri dana i dvije noći na mediteranskoj obali. Možemo si samo misliti što će posade nabijene adrenalinom raditi ako bude bonaca. :love10: :love10: Brodovi još nisu izabrani, ali kandidati su dobro znano i probrano društvo: Beneteau Figaro 3, Jeanneau Sunfast 3300, Django 8s, Dehler 30 OD, čak tri broda od J Boatsa, FarEast 28R (s kojim su se mnogi izrugivali ovdje) i drugi. Kako je Beneteau već istaknuo svog kandidata, neću pozivati Andraža i Kristijana, ali zato pozivam barba Luku; Neka iskoristi priliku i kandidira svoj brod! Bolje i jeftinije reklame od toga ne može ni snivati!

pelig:
Evo, izgleda da se već formira jedna posada. Ivica Kostelić i Petra Kliba. Uz dužno poštovanje, mislim da Ivica, bez iskustva iz malih klasa, ipak nije materijal za vrhunske rezultate.

more:
Uz dužno poštovanje, mislim da Ivica, bez iskustva iz malih klasa, ipak nije materijal za vrhunske rezultate.

I ja sam tog mišljenja!

Strici:
A ja mislim da treba znati kad se treba stati, pogotovo nos ne turati tamo gdje mu nije mjesto :laughing7:
ps. bez u rukavicama

pelig:
Ako sam je dobro razumio i Petra se pomalo ograđuje, da treba vidjeti hoće li si međusobno kliknuti. Ivica pak ima neke prednosti; Financijki osiguran, u mirovini, fizički i kondicijski spreman. Zagrijan je voljan trenirati, učiti i posvetiti se potpuno, te uložiti novac u brod koji neće biti jeftin. Ta cijena će vjerojatno uvijek biti limitirajući faktor za tu klasu koja je kao izmišljena za jedriličare seniore.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version