Sport > Windsurfing, kiteboarding

Jugo

<< < (2/4) > >>

pero:
Leo,
tvoje slike su vrhunske i uvik če biti,ali mi smeta jedna stvar koju stalno ponavljaš !
Žašto ne postaviš par slika a ne 15 koje su skoro sve iste ?
I tako na svim temama na kojim postavljaš !
Sad češ reč meni ako ti smeta negledaj ih ,a tako sam i počo več jer kad vidim prvu sliku ,pa drugu ,vidio sam sve ,sve slike ispod više i negledam.
Ovo je samo dobronamjeran savjet kako to ja vidim,ostali možda to nevide,neshvačaju ,kompoziciju fotografija i samog autora .

Leo:
 :read2:   

Groff:
Hebate, gledan slike a ono sve različite.....kadi si ti Pero videl iste slike ? Ili nas pouči malo o slikanju, kompoziciji, kutu slikanja i na kraju prezentaciji slikanog materijala !
Leo, odlične slike, samo objavljivaj i dalje !

pero:

--- Quote from: Groff on October 30, 2018, 11:03:32 PM ---Hebate, gledan slike a ono sve različite.....kadi si ti Pero videl iste slike ?

--- End quote ---
Grunff ,odi na kontrolu očiju jer po meni imas Anizometropiju (različitu dioptriju na svakom oku)ili je problem u shvacanju a tu ti ja nemogu pomoc,jer i pri sam ti moro crtat da shvatis neke stvari,pa cu pokusat i sad ovako ko djeci u skoli  !
Na slici 2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,13,14 i ............ja sam ih izbroja nabrzinu 27-28 sve su takorec iste slike ,od pocetka kad je Leov maneken- kajter poceo letit.
Znaci Leo je slikavo kao slide show ili ti ga svako par sekunda okinuo sliku i tako ih postavio.
Evo da ti olaksam  ,isprintaj slike ove gore povise napisane i napravi ko knjigu od njih i onda prelistaj brzo i dobices film,tako je i pocela filmska industrija i crtani filmovi za djecu.
Ja sam samo ovo na brzinu napisa jer ja sam amater za fotografiju ali ipak se razumim u neke stvari.
Aj ti nama napisi koje ti slike razlicite vidis ?


*Sto se tice samog autora slika Lea ,ja njega postujem i divim se njegovim slikama ko svi ovdi,ali ako nesmim iznjest svoje misljenje ,e onda hebi ga!

Leo:
Da pojednistavnimo priču, shvatio sam poruku, davim i trolam sa fotkama, nisi prvi prema tome primam na znanje i neću više daviti, tko želi može moje fotke vidjeti na FB, i tako ih svatko može vidjeti.

PS
Da, djeluje kao filmić to mi je i namjera.
Očekivao sam prigovor da je vidljivo da se radi o 4 različita kajtera  (samonzadnji dio je isti čovjek) i da nije fotkano sa iste lokacije .....
I iz tvojih usta u božje uši da dođem i ispucana seriju i gotovo, meni nije teško, dapače zabavlja me ali ne traje minute kako ti kažeš nego prije sate

PSPS ako laže koza ne laže rog ovaj EXIF file 😎

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version