Brodovi > Višetrupci

OFORMLJENA JE HRVATSKA F18 FLOTA!

(1/2) > >>

skodra:
Dakle, konačno u Hrvatskoj postoje 3 F18 katamarana, Tiger, Capricorn i Wildcat.
Za prvi maj smo imali prvo službeno okupljanje i to na Kornatima kod Vida. Tiger i Wildcat su doplovili iz Pakoštana, a mi na Cap-u iz Primoštena. Doduše, zaglavili smo s vanjske strane Pišrkere u potpunom ulju, ali zadnjih 6 milja smo se švercali u teglju. To smo nadoknadili sljedećih dana kad smo trenirali na najljepšem dječjem igralištu na svijetu! 10-18 cv potpunog flata... bez riječi. Konančno da tog ima i kod nas, bilo je stvarno spektakularno, a i za vidjet s obzirom na reakcije baraka pored kojih smo "letili". Top speed nije bio neki, oko 18, očekivali smo probiti 21cv ali očito da nejde na vjetru ispod 20cv, barem nama :-)
Nakon par dana ludog jedrenja jucer smo se vratili u Pakoštane gdje se sljedeći vikend održava prva ovosezonska regata katamarana, očekuje se oko 15-ak brodova. Prognoza za sad nije bajna, ali to ništa ne znači..

Vodan:
Odlicno! Svaka cast na trudu oko katamarana i sretno u dizanju sportskog jedrenja na katamaranima na visi nivo na Jadranu!
Kakav je odnos u brzini posada tih triju katamarana bio kroz vikend? Sretno na regati ;)

Keb:
Lijepo je to, ali nikad necete bit jaci od sljukka  anim32
Z
G
B
!

skodra:
Sva 3 su otprilike tu negdje, ovisi o utreniranosti posade, ali cap i wildcat osjetno bolje idu u orcu dok radi plitkog spi-a jako tesko nalazimo kut u krmu s dobrom brzinom i tu puno gubimo...

pcupic:
Poštovani

Zainteresiran sam za kupnju F18, ako mi netko moze dati neke smjernice na kojoj web stranici traziti za kupiti polovni F18.

LP

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version