Author Topic: Boatshed Croatia poziva na suradnju  (Read 6737 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NP Tim

  • Terco
  • ****
  • Posts: 498
Boatshed Croatia poziva na suradnju
« on: February 17, 2012, 12:54:24 PM »
Ovim putem vas želimo pozvati na prezentaciju usluga i mogućnosti za poslovnu suradnju tvrtke Boatshed.com, jedne od vodećih svjetskih brokerskih grupa koja će se održati 25. veljače u sklopu Zagrebačkog sajma nautike u dvorani kluba izlagača u 13 sati.

Boatshed Croatia, član jedne od vodećih svjetskih grupa nezavisnih yacht brokera nastavlja razvijati poslovanje i ovoj godini, nudeći profesionalnu uslugu uz pomoć više od 100 brokera širom svijeta i najveće baze registriranih potencijalnih kupaca te uz oglašavanje na svim vodećim internetskim portalima i oglasnicima.

Nautičkim tvrtkama koje žele proširiti svoje poslovanje možemo također ponuditi novi ali već provjereni poslovni model (Boatshed White Label),  pomoću kojega mogu, koristeći resurse Boatshed grupe, proširiti svoju djelatnost na posredovanje u prodaji rabljenih plovila i ostvariti dodatni izvor prihoda.  Zainteresirani smo također i za suradnju s pojedincima koji imaju određeno znanje o nautici i brodovima koji žele surađivati s nama i sudjelovati u širenju našeg poslovanja kao agenti ili yacht brokeri.

http://croatia.boatshed.com/