NESRE?E, NEZGODE I INCIDENTI NA MORU

Autor Strici, Ožujak 16, 2020, 03:48:46 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Strici

Kako se i na moru nažalost redovito dešvajau, evo ?u otvoriti novu temu.

Sudar brodova na sjeveru Korzike:

Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

more

Dobra tema.

pelig

Ovo me podsjetilo na ponos naše putni?ke flote parobrod Kara?or?e kojeg je 1930 na jednak na?in probio talijanski parobrod Francesco Morosini. Jedna tragi?na ali lijepa pri?a.

Strici

Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

Maestral

Sudar broda Gas Roman i Springok u blizini obale Singapura dogodio se 2003. godine.

pelig

Citat: Strici  u Ožujak 17, 2020, 05:22:08 POSLIJEPODNE

I ove slike me podsje?aju na ponos naše putni?ke flote, parobrod Kara?or?e koji se 1969, sada pod imenom Proleterka nasukao na oto?i? Mišine blizu Murtera, samo što je slika bila još puno impresivnija! Nakon toga pri?a o tom brodu se završava. Jedna zanimljiva pri?a, puna sudara, nasukavanja, potapanja...

pero

Možda da autor teme i njegovi sljedbenici napišu malo više detalja tih  NESRE?A NEZGODA INCIDENTA NA MORU .
Recimo taj slu?aj imamo i ovdi na forumu ,ali nitko da ne napiše ,zašto ?
Objesnita nama i svima koji vas ?itaju a ima ih jako puno ,razlog tih nesre?a ?
Dajte više detalja osim što slike skidate sa interneta i postavljate da i napišete kako zbog ?ega je došlo do tih nesre?a i ...
Da li je faktor bilo vrijeme,nepažnja,prisilno nasukavanje,alkohol,droga,šizofrenija,alzhajmer,parkinson ili ?

hidrotherapy

traktor

Ajde pero ne gnjavi. Napiši ti, ti si studirao psihologiju. Pa teoreti?ari su nam copy paste prezentirali situaciju. Kaži prakti?aru svoje mišljenje da  mi vikend kapetani možemo koju zucnuti. Ja mogu iz vlastitog iskustva pridonijeti diskusiji mišljenjem da je kod hrekovog brijanja na suhom alkohol bio dominantniji  faktor od nedostatka iskustva.  :icon_biggrin:

pero

Ti si fer pa priznaš, a zna sam da je to sve od   lošeg vina  :occasion14:
Pa i ovi su tako feštali pa se parkirali ?oviku skoro u vrtal   :icon_biggrin:
Marco Polo
https://gcaptain.com/incident-photo-week-marco-polo/

Odma sko?io broj ?itatelja  :thumbsup:
Najviše Online Danas: 328.