Nepoznata tehnika podvodnog ribolova

Autor more, Rujan 19, 2016, 09:15:17 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

more

Da li netko zna više o ovoj, kako izgleda, vrlo u?inkovitoj tehnici podvodnog ribolova s nekom ?udnom puškom (top):
https://www.youtube.com/watch?v=1cQjAFWrPHg

jazavac

Ništa tu nema ?udno. Klasi?ni lov 'na ?eku' sa klasi?nom lastika?om od laminiranog drva, najvjerojatnije ru?ni rad. U?inkovit  onoliko koliko je spretan sam ribolovac u sprezi sa poznavanjem pozicija.
Za dvadeset godina, biti ?eš više razo?aran s onim što nisi napravio od onoga što jesi napravio. Zato otpusti konope. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati vjetar u svoja jedra. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj.â€" MARK TWAIN

Leo

djeluje ?udno jer je snimljeno kroz sirokokutnik gopro kamere pa izgleda ve?e/duže neg što je

more

Hvala Vam na objašnjenju! Proslije?ujem ga i u Italiju starom (89) nekadašnjem uspješnom podvodnom ribolovcu našeg Kluba .

Leo

istisnuli su puške na zrak jer su se valjda pokazale prakti?nijima, lakše održavanej a mislim da imaju veliku po?etnu brzinu

Strici

Citat: seaward  u Rujan 20, 2016, 10:17:32 POSLIJEPODNE
nije to nepoznata tehnika, to ima vanka vec "100" godina. Profesionalni podvodni ribolovci pogotovu za takmicenja su vazda preferirali ove, stovise na nekim  takmicenjima u podvodnom ribanju samo su dozvoljene ove  . Vanka ih zovu Sling Speargun. inace bi ja to podvodno "ribanje" zabranio I svakoga koga bi vidjeo ili zno da njori ispod mene bacio bi mu ciket dinamita.

Bravo, samo ne ?iket, jer bi pobio i sve živo unaokolo :laughing7:

Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!