Dingac 1999

Autor jigaboo, Kolovoz 27, 2015, 05:45:23 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jigaboo

sinoc sam iso trazit neke stare pajete za uzet mjeru, napravio bi nove za dinghy I tako ja prevrcem I u kutiji dje je obicno havana club rum izmedju praznih botilja nadjoh  bocu dingaca iz 1999-te.mislio da je to odavno na nekom kcerkinom partiju vec popijeno.

sad recite vi meni valja li to ili je otislo na kvasinu. ako valja ne bih otvaro. ako je na kvasinu mozda moze valjat za brodet, buzaru...

Damir s

Imas srece ako nema zraka u njemu trebalo bi biti dobro.ako je bilo polozeno vodoravno trebalo bi biti u redu ako je bilo vertikalno cep se osusi i alkohol izhlapi. Napravi jednu festu za prijatelje pa probaj al za svaki slucaj kupi koju bocu da imas u rezervi.
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

hidrotherapy

Ako je ležala vodoravno i ako nije bila na previsokoj temperaturi, s buteljom bi trebalo biti sve ok.
Ina?e, za razliku od nekih sorti, Dinga? je podoban za starenje tako da bi okus i kvaliteta mogli biti bolji nego kod mladjih godišta.
Ljudi dosta ?esto griješe(naj?eš?e iz neznanja), pa misle da je svako vino pogodno za starenje, sto nikako nije istina.

Damir s

Uzivaj glavno da si nasao nij bitno od koga je sada je tvoje.
Nasao sam ti ja malo starie vino u podrumu!

http://s13.postimg.org/fd06kurrr/100_7430.jpg
http://s22.postimg.org/rewxj309d/100_7431.jpg
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

jigaboo

super, to je vec pravo otkrice