Jugo

Autor Leo, Rujan 10, 2017, 05:25:43 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Leo

Danas je jugo opet pružilo priliku surferima i kajterima

Leo

Damir s

Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Leo

Leo

ju?er krenulo jugo, svi pušu a kajteri ... lete

pero

Leo,
tvoje slike su vrhunske i uvik ?e biti,ali mi smeta jedna stvar koju stalno ponavljaš !
Žašto ne postaviš par slika a ne 15 koje su skoro sve iste ?
I tako na svim temama na kojim postavljaš !
Sad ?eš re? meni ako ti smeta negledaj ih ,a tako sam i po?o ve? jer kad vidim prvu sliku ,pa drugu ,vidio sam sve ,sve slike ispod više i negledam.
Ovo je samo dobronamjeran savjet kako to ja vidim,ostali možda to nevide,neshva?aju ,kompoziciju fotografija i samog autora .

Leo

Groff

Hebate, gledan slike a ono sve razli?ite.....kadi si ti Pero videl iste slike ? Ili nas pou?i malo o slikanju, kompoziciji, kutu slikanja i na kraju prezentaciji slikanog materijala !
Leo, odli?ne slike, samo objavljivaj i dalje !

pero

Citat: Groff  u Listopad 30, 2018, 11:03:32 POSLIJEPODNE
Hebate, gledan slike a ono sve razli?ite.....kadi si ti Pero videl iste slike ?
Grunff ,odi na kontrolu o?iju jer po meni imas Anizometropiju (razli?itu dioptriju na svakom oku)ili je problem u shvacanju a tu ti ja nemogu pomoc,jer i pri sam ti moro crtat da shvatis neke stvari,pa cu pokusat i sad ovako ko djeci u skoli  !
Na slici 2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,13,14 i ............ja sam ih izbroja nabrzinu 27-28 sve su takorec iste slike ,od pocetka kad je Leov maneken- kajter poceo letit.
Znaci Leo je slikavo kao slide show ili ti ga svako par sekunda okinuo sliku i tako ih postavio.
Evo da ti olaksam  ,isprintaj slike ove gore povise napisane i napravi ko knjigu od njih i onda prelistaj brzo i dobices film,tako je i pocela filmska industrija i crtani filmovi za djecu.
Ja sam samo ovo na brzinu napisa jer ja sam amater za fotografiju ali ipak se razumim u neke stvari.
Aj ti nama napisi koje ti slike razlicite vidis ?

*Sto se tice samog autora slika Lea ,ja njega postujem i divim se njegovim slikama ko svi ovdi,ali ako nesmim iznjest svoje misljenje ,e onda hebi ga!

Leo

Da pojednistavnimo pri?u, shvatio sam poruku, davim i trolam sa fotkama, nisi prvi prema tome primam na znanje i ne?u više daviti, tko želi može moje fotke vidjeti na FB, i tako ih svatko može vidjeti.

PS
Da, djeluje kao filmi? to mi je i namjera.
O?ekivao sam prigovor da je vidljivo da se radi o 4 razli?ita kajtera  (samonzadnji dio je isti ?ovjek) i da nije fotkano sa iste lokacije .....
I iz tvojih usta u božje uši da do?em i ispucana seriju i gotovo, meni nije teško, dapa?e zabavlja me ali ne traje minute kako ti kažeš nego prije sate

PSPS ako laže koza ne laže rog ovaj EXIF file 😎