Kite bi mogao postati olimpijska klasa

Autor Seriola Dumerili, Ožujak 27, 2012, 07:41:36 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Seriola Dumerili

pelig

Olimpijada u Parizu ?e biti za manje od dvije godine. Kako je jedrenje zmajem ili kako ga zovu kite odabran za novu klasu, to ga sve više pratimo. A imamo i zašto; Upravo traje svjetsko prvenstvo. Naš predstavnik Martin Dolenec je odli?an ?etvrti. Još bolji je Slovenac Toni Vodišek. On ?vrsto drži prvo mjesto. I ina?e su na zna?ajnijim regatama ta dvojica uvijek pri vrhu. I dao bih ruku u vatru da ?e bar jedan stajati na pobjedni?kom postolju. Trenutno je Toni nešto bolji.

Strici

Duplo ih je manje, duplo su teritorijem manji, mora imaju da ga prstohvatom soli posoliš, ali ih na moru ima kao da ga imaju i više nego mi, ali i o moru znaju: SLOVENCI !!!
Njihov Kiteboarder:

Ali i naš Martin Dolenc, iako mi imenon vu?e slovenskom kiteboardu valjda i školi?
Ima o njemu i lijepa reportaža autora Josipa An?i?a
" Martin Dolenc, naš najbolji kiter: Nema ve?e slobode od one kad letiš iznad mora!"   
od prije pet i nešto sitno godina da se našalim u "Morskom pajceku" (uvjek sam se ?udio kako su list nazvali, tojest zove se: Morsko prase), ali unato? takvom imenu imaju dobre reportaže, ali i slike:

Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!